vanzemaljci, vanzemaljac, nlo
Shutterstock
vanzemaljci, vanzemaljac, nlo

Shutterstock

vanzemaljci, vanzemaljac, nlo, Foto: Shutterstock

Turisti koje zanimaju priče vezane za vanzemaljce i “leteće tanjire” počeli su da dolaze na Tajland u grad Nakon Savan, 240km od Bangkoka, kako bi imali “bliske susrete traće vrste”.

Naime, lokalni NLO entuzijasti su počeli da šire priču preko društvenih mreža kako ih redovno posećuju bića iz svemira i da vanzemaljci zapravo vole Budu i budizam, čak i šire to učenje.

Oni tvrde da gosti dolaze sa Plutona i planete Lokukatapakadikong, da putuju putem portala u stilu “Zvezdane kapije”. Kada se pojave na Zemlji oni lebde iznad statue Bude, šetaju se lokalnim poljima šećerne trske, razgovaraju telepatski sa svojim zemaljskim prijateljima i prenose budistička učenja.

Lokalni NLO vernici počeli su da objavljuju ​​informacije putem interneta, pokrenuli su Fejsbuk stranicu Kaokala i puštaju video zapise na Jutjubu.

Zemaljski turisti koji žele da komuniciraju sa vanzemaljcima trebalo bi, kako se navodi na Fejsbuk grupi, da meditiraju na brdu Kao Kala i nakon toga će posetioci iz svemira da im se telepatski obrate na njihovom jeziku.

tajland, vodopad

Shutterstock

tajland, vodopad, Foto: Shutterstock

Ipak, takođe se kaže da su vanzemaljci “nepredvidivi” i da često neće da komuniciraju sa ljudima ako im se tako hoće, te stoga treba da budete strpljivi.

BONUS VIDEO