GDE SI POŠAO? - DOĐI OVAMO, SAD ĆU TI POKAZATI Urnebesne scene iz Indije, batina je iz raja izašla, policajci ih biju kao volove, a onda zapevali pesmu o koroni (VIDEO)

Svašta smo mogli da vidimo na ulicama Indije, a ovo je nešto sasvim drugačije.

 

Indija
Indija, Foto: Youtube/Printscreen

Policija preduzima stroge mere protiv onih koji krše naredbe o zabrani kretanja usled trenutne pretnje od korona virusa u Indiji.

U Karnataki je viđen policajac kako prebija ljude koji izlaze iz džamije. Ljudi su se okupili da se mole u džamiji u Belgaumu, kada je policajac počeo da ih prebija motkom.

Najavljena je blokada u celoj zemlji tokom 21 dana usled pretnje epidemije virusa korona. Ljudima se savetuje socijalno distanciranje kako bi se sprečilo širenje bolesti. 

Usred sprovođenja mera o zabrani kretanja, policajci širom severne Indije pribegavali su novim tehnikama i strategijama kako bi zaustavili javna okupljanja i ljude da šetaju ulicama.

Neki policajci su primenili silu, drugi razumno razgovarali sa civilima, a treći su se latili mikrofona i zapevali pesmu o koroni i ostale hindu pesme.

Povezane vesti

 • Korisnik: NENSI
  31/03/2020 - 13:07
  Pod hitno uvesti ovaj zakon...
 • Korisnik: Perica
  30/03/2020 - 22:05
  Ma sto puta sam rekao da je batina iz raja izašla.Treba ovako nešto uvesti za one što džogiraju šetaju po parkovima itd.
 • Korisnik: mile
  30/03/2020 - 19:34
  Ovo nama treba😅😅😅
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi