ZASTRAŠUJUĆE Ukleta kuća o kojoj ceo svet sapuće, šest života je nestalo u trenutku!

U Amitivilu, malom gradiću u blizini Njujorka, nalazi se jedna od najčuvenijih kuća na svetu, poznata po svojoj zloglasnoj reputaciji

kuća, ukleta kuća, amerika
kuća, ukleta kuća, amerika, Foto: Wikipedia

U Amitivilu, malom gradiću u blizini Njujorka, nalazi se jedna od najčuvenijih kuća na svetu, poznata po svojoj zloglasnoj reputaciji, pošto je u njoj novembra 1974. godine tada 23-godišnji Ronald DeFeo brutalno ubio šest članova svoje porodice.

Nakon bezuspešnih pokušaja njegovog advokata Vilijama Vebera koji je odbranu zasnivao na činjenici da njegov klijent nije odgovoran za svoje postupke zbog mentalnih problema, Ronald je osuđen na kaznu od 150 godina zatvora. Ovaj zastrašujući događaj inspirisao je američkog pisca Jaja Ansona da napiše bestseler Amitiville Horror objavljen 1977. godine, po kome je kasnije snimljen istoimeni film.

Kuća porodice DeFeo je nakon godinu dana od zločina stavljena na prodaju, a stanari su se smenjivali brzinom svetlosti. Većina njih je bila ubeđena da je kuća ukleta, zbog čega je stekla još veću popularnost u svetu filma i književnosti. Bilo kako bilo, nesumnljivo je da njena mračna prošlost i dalje traje.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi