Advokat tužio sopstvene roditelje: Namerno su mi to radili 20 godina!

Alo.rs/B.B | Razbibriga 2020-11-14 22:07:23 2020-11-14 22:07:23

Jedan nemenovani 41-godišnji advokat iz Velike Britanije nedavno je izveo svoje bogate roditelje pred sud pokušavajući da ih natera da nastave da ga finansijski podržavaju na neodređeno vreme.

Shutterstock

 Tako je taj nemenovani advkat tražio od suda da presudi da ga roditelji i dalje podržavaju, dok njegovi advokati su tokom porodičnog sudskog ročišta citirali zakone koji se odnose na brak i decu.

Zanimljivo je da 41-godišnji nezaposleni advokat trenutno živi bez stanarine u stanu u centralnom Londonu u vlasništvu njegovih roditelja. Takođe su mu platili i sve račune za komunalne usluge, ali očigledno to jednostavno za njega nije bilo dovoljno dobro!

Roditelji su ga finansijski podržavali tokom godina i, donekle, i dalje to čine , rekao je sudija James Munbi u sudskoj presudi. "Dozvolili su mu da živi u stanu u centralnom Londonu, čiji su oni registrovani vlasnici i u odnosu na koji su donedavno plaćali račune za komunalne usluge."

"U poslednje vreme odnos između podnosioca tužbe i njegovih roditelja - naročito, čini se, njegovog oca - pogoršao se i finansijska podrška koju su spremni da ponude znatno se smanjila. Njihov stav karakteriše kao da je naizgled takav da je, zapravo - nezavisno o tome ili nesvesno - negovao svoju zavisnost od njih poslednjih 20-ak godina - s posledicom da je, tako se kaže, sada potpuno zavisan od njih ".

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više