Tinejdžerke dovele beskućnika do suza svojim neverovatnim gestom

Alo.rs/ M. I. | Razbibriga 2020-02-25 13:21:46 2020-02-25 13:21:46

Hajli Kenon je sedela u svom automobilu kada je videla tri mlade devojke kako prilaze muškarcu i predaju mu poseban poklon u jednoj od najhladnijih nedelja ove zime do sada.

Profimedia

Troje tinejdžerki ostavilo je beskućnika u suzama nakon što su mu napravili posebnu zimsku toplotnu kesu. Beskućnik je sedeo na ulici kada su mu prišle devojke koje su mu predale torbu i otišle. Unutra je bilo ćebe, piće, čestitka za čoveka i druge stvari kako bi se on osećao ugodnije, izvestili su lokalni britanski mediji.

Dirljivom činu svedočio je prolaznik koji je priču podelio na Fejsbuku. Hajli Kenon je želela da tinejdžerke budu prepoznate po njihovoj ljubaznosti.

Na sajtu društvenih medija napisala je: "Reci šta hoćeš o današnjoj omladini! Upravo sam videla kako tri tinejdžerke daju beskućniku poklon kesu ... Unutra - ćebe, piće i čestitka, između ostalog ... momak je plakao kao kiša dok je otvarao karticu.

"Kako nesebično i promišljeno od ove tri mlade duše ... ako su ovo vaša deca ... trebalo bi da budete ponosni"

"Ove devojke treba pohvaliti”, napisala je. Hajli rekla da je jedna od mladih devojaka koja je učestvovala u ovoj akciji, videla njen post i zahvalila joj se. U postu su drugi takođe pohvalili devojke za njihov ljubazan čin.

Jedna osoba je napisala: „Ima puno dobre ljubazne dece i treba ih prepoznati po svojoj ljubaznosti i poštovanju prema onima manje srećnim. Ko god da su roditelji ovih mladih devojaka, treba da budu ponosni na njih."

Expand player
Pogledajte više