astralna projekcija, napuštanje tela, duh, duša
Shutterstock
astralna projekcija, napuštanje tela, duh, duša

Shutterstock

astralna projekcija, napuštanje tela, duh, duša, Foto: Shutterstock

Devojka objasnila kako možete da imate vantelesno iskustvo i idete "bilo gde u univerzumu" .

Objašnjavajući ovo metafizičko putovanje koje svi naizgled možemo uraditi, ona dodaje: "To je u osnovi kada vaša duša napusti vaše telo i imate vantelesno iskustvo. Svako to može, samo morate da se uvedete u stvarno opušteno stanje uma i u osnovi razmislite o tome da želite da astralno projektujete". 

@sj.wilson

i very much suggest having protection if you want more ways to have it let me know! #foryoupage #fyp #astralprojection ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Prema Sidni, kada vaša duša napusti telo, moći ćete da odete bilo gde u univerzumu koji želite. "Kad kažem bilo gde, mislim apsolutno bilo gde ... vi samo razmislite kuda želite da idete i odmah ćete biti tamo. Možete doslovno da odete na Mars ", kaže ona.

Dakle, evo kako možete "doslovno" - ne figurativno, doslovno - ići bilo gde. "Prvo treba da pronađete vreme u kojem vas niko neće uznemiravati ili ometati. Nema razlike koje doba dana ili noći odaberete, samo pod uslovom da znate da vas neće ometati ", dodaje ona.

@sj.wilson

sorry everyone i got sidetracked last night while filming but posting the rest now! #foryoupage #astralprojection #fyp ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Treba da jedete lagano u 24 sata do astralne projekcije, posebno povrće i voće, i izbegavajte masnu hranu i / ili hranu sa visokim sadržajem proteina, gde je to moguće. "Kada sednemo i opustimo se, obično počinjemo da razmišljamo o svim stvarima koje bismo trebali da radimo ... sve te stvari treba ostaviti po strani da biste mogli uspešno da napustite telo", poručuje ona.

Možete da projektujete iz kreveta, ali Sidni prvi put preporučuje kauč sa naslonom, samo u slučaju da zaspite - za razliku od snova, astralni izleti mogu biti toliko intenzivni da ne zaboravite. Međutim, trebalo bi da vodite i dnevnik.

@sj.wilson

I have to make captions for the rest of the videos and am on the way to the lake so sorry if there is a delay #foryoupage #astralprojection #fyp ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Pre nego što projektujete, Sidni kaže da biste trebali da izvršite psihički ritual kako biste zaštitili svoje telo. Uverite se da vam noge i ruke nisu ukrštene. Jednom kada završite ovo "progresivno opuštanje", vaša duša će početi da napušta vaše telo, ali morate sebi da kažete da ćete projektovati da biste se uverili da će se to dogoditi, posebno prvi put.

Za više informacija o istraživanju astralne projekcije pogledajte ostatak njenih video zapisa.

Komentari (1)

Pop

04.05.2021 13:15

Сестро моја у твојој главици неурони су се сложили да ти дају такво задовољство, то може да проузрокује и веће, рецимо адовољство, али се зна да граница не треба да се прелази. Биће тешко да се вратиш у стварност рекао бих буђења неће бити.