Džejms Bond
Profimedia.rs
Džejms Bond

Profimedia.rs

Džejms Bond, Foto: Profimedia.rs

Film pod nazivom “No Time To Die” je već ranije odlagan dva puta, a sada je za novi datum određen 8. oktobar. Podsetimo, prvobitno je trebalo da film premijerno bude prikazan u aprilu 2020. godine.

Radi se o 25. filmu o Bondu, a i ovog puta agenta glumi Danijel Krejg. Ovo je ujedno i njegovo poslednje pojavljivanje u franšizi.

Uz Krejga glumačku postavu između ostalih čine Lea Sedu i Rami Malek.

Novo odlaganje je uzrokovano odlukom o zatvaranju bioskopa zbog lokdauna u svetu i korona virusa.

Osim ovog filma, odložene su i premijere drugih filmova kao što su “Afterlife”, “Peter Rabbit 2”, “Uncharted”, “Cinderella”, “Bios” i drugi.

Podsetimo, glumac Danijel Krejg krajem 2019. godine izjavio je kako će prestati da glumi Džejmsa Bonda jer je došlo vreme da ga nasledi neko mlađi i iskusniji. Od tada spominje se nekoliko imena, a Krejgovi fanovi "navijaju" za Redžija-Džona Pejdža.

Britanski glumac Redži-Džon Pejdž sponenuo je kako bi mogao biti dobar kandidat za naslednika glumca Danijela Krejga, u ulozi Džejmsa Bonda, prenosi “Daily Mail”

Nakon uloge Simona Baseta, vojvode od Hejstingsa, u američkoj seriji “Bridgerton” mladi glumac osvojio je simpatije gledalaca širom sveta, kao i Krejgovih fanova koji “navijaju” za njega u trci za novog Bonda.

Mnogi su počeli da se klade ko će biti Krejgov naslednik, jer su se spominjala mnoga imena poput Idrisa Elbe, Toma Hardija, Ričarda Medena, Harija Stajlsa. U trku za ulogu Bonda učestvuje i Lasana Lanč, koja glumi u poslednjem nastavku “No time to die”.

Producentkinja filma o najpoznatijem tajnom agentu Barbara Brokoli rekla je kako u toj ulozi ne može zamisliti nikoga osim Danijela Krejga, ali je naglasila kako se u potrazi za pravom osobom neće ograničavati na tradicionalne glumce, kao što je to bilo do sada.

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!