novac, dobitak, devojka, bogatstvo
shutterstock
tiktoker, tiktok, finansije

TikTok printsc.

tiktoker, tiktok, finansije, Foto: TikTok printsc.

Tori Dunlap, espert za novac i investicije, skupila je više od milion pratilaca na TikTok-u nakon što je podelila video zapise o tome kako najbolje upravljati svojim novcem i imati koristi od toga, a njena biografija objašnjava da se ona "bori protiv patrijarhata čineći vas bogatim."

U video snimku objavljenom ove nedelje, Tori je rekla sledbenicima da, uprkos tome što je bila u srednjim 20-ima, već ima uspostavljen plan koji će joj omogućiti da postane milionerka.

TikTokerka je uverio da, uprkos činjenici da su finansije područje kojim dominiraju muškarci, postoje "žene koje investiraju", od kojih je jedna ona sama. Šalila se: "TikTok vam ne bi rekao, ali postoje."

Tori je pokrenula stvari razotkrivanjem dva uobičajena mita o ulaganju, ističući da to nije "samo za bogate ljude" i da ne morate imati puno novca da biste uložili.

Istakla je da mnogi od onih koji se "obogate" to rade ulažući umesto da štede, objašnjavajući: "Morate dozvoliti svom novcu da više radi za vas tako što će ga uložiti na berzu ."

Tori je investiciju i finansijsko obrazovanje opisala kao "najbolji oblik protesta" za žene, jer nam omogućava da rastemo svoje bogatstvo i imamo finansijsku agenciju, pre nego što ćemo se pozabaviti važnošću vremena u pomaganju povećanja bogatstva.

Iako je izreka kaže da je "vreme je novac" Tori tvrdi da je vreme važnije od novca kada je u pitanju investiranje, tako da je bolje da se investira čak $ 50 ili $ 100 sada, i "ostaviti vreme da se potrudi za vas. "

Složena kamata, primetila je Tori, je kada "vaša kamata stiče kamate."

Obraćajući se sopstvenim planovima za zaradu novca, Tori je objasnila da je "mnogo velikog podizanja uradila rano sa 100 hiljada dolara, 150 hiljada dolara", s vremenom će rasti bogatstvo i "omogućiti da za nju raste tokom sledećih 30 40 godina."

Kao rezultat njenog budućeg planiranja, Tiktoker očekuje da će prikupiti 6 miliona dolara dok sve ne povuče, osiguravajući da će moći udobno da živi u svojim zlatnim godinama.