tetovaža
Shutterlock
Bioleta

Facebook printscreen

Bioleta, Foto: Facebook printscreen

"Kad čovek voli ženu šalje vojske da je traže", otpevao je Edin Dervišhalidović i u tim stihovima nema tolike istine, jer je činjenica da zaljubljeni čovek pre ima tendenciju da tetovira ime svoje voljene, a ne baš da šalje čitave armije. Svi se sećamo kafanskog sukoba između Bogoljuba Gagića Čerčila i Đoše u seriji "Porodično blago" kada su se hvalili i pravdali ženskim imenima na svom telu, a taj slučaj ni približno nije jedini.

PROČITAJTE JOŠ:

ODGOVORIO NA PROZIVKE! Filip Čović uzvratio Trinkijeriju zbog uvreda da je patuljak! (VIDEO)

O, HRVATI! PONOVO SE SREĆEMO "Kockasti" nam dolaze na noge u Beograd, poznati SVI PROTIVNICI U SVETSKOJ LIGI

GROM IZ VEDRA NEBA! Jedan od najvećih engleskih fudbalera STIŽE NA MARAKANU

 

Ipak, neki ljudi bi trebalo da provere jezička pravila pre nego što urade "crtež za ceo život". Tako i jedan naš nepoznati stanovnik koji je ovih dana osvojio društvene mreže definitivno je upao u slovnu zamku i umesto da ispiše ime svoje devojke ili ćirilicom ili latinicom, on je odlučio da izmeša pisma kako mu najviše odgovara i to se završilo natpisom "Bioleta" na njegovoj ruci.

 

Velike su šanse da je hteo da napiše "Violeta", ali ako je ime partnerke zapravo "Bioleta", izvinjavamo se autoru što smo njegovo delo doveli u pitanje i okrenuli na sprdnju.

NABADAO GLAVOM MILANOVOG PRIJATELJA, PRETIO I PSOVAO Kalinić na televiziji objasnio SVAKI DETALJ INCIDENTA, ali i saopštio reakciju svog sina! Užasan doživljaj

Svakako bi najzanimljivije bilo videti daminu reakciju. Prema nezvaničnim informacijama, bila ja daleko manje oduševljena nego što se mladić nadao.