Smučilo joj se kad je videla, a Vuk Karadžić se okrenuo u grobu! ALI OSTAĆE TRAJNO (FOTO)

S.M. | Razbibriga 2019-04-08 12:47:11 2019-04-08 12:47:11

Teška priča.

Shutterlock

"Kad čovek voli ženu šalje vojske da je traže", otpevao je Edin Dervišhalidović i u tim stihovima nema tolike istine, jer je činjenica da zaljubljeni čovek pre ima tendenciju da tetovira ime svoje voljene, a ne baš da šalje čitave armije. Svi se sećamo kafanskog sukoba između Bogoljuba Gagića Čerčila i Đoše u seriji "Porodično blago" kada su se hvalili i pravdali ženskim imenima na svom telu, a taj slučaj ni približno nije jedini.

 

Ipak, neki ljudi bi trebalo da provere jezička pravila pre nego što urade "crtež za ceo život". Tako i jedan naš nepoznati stanovnik koji je ovih dana osvojio društvene mreže definitivno je upao u slovnu zamku i umesto da ispiše ime svoje devojke ili ćirilicom ili latinicom, on je odlučio da izmeša pisma kako mu najviše odgovara i to se završilo natpisom "Bioleta" na njegovoj ruci.

 

Velike su šanse da je hteo da napiše "Violeta", ali ako je ime partnerke zapravo "Bioleta", izvinjavamo se autoru što smo njegovo delo doveli u pitanje i okrenuli na sprdnju.

NABADAO GLAVOM MILANOVOG PRIJATELJA, PRETIO I PSOVAO Kalinić na televiziji objasnio SVAKI DETALJ INCIDENTA, ali i saopštio reakciju svog sina! Užasan doživljaj

Svakako bi najzanimljivije bilo videti daminu reakciju. Prema nezvaničnim informacijama, bila ja daleko manje oduševljena nego što se mladić nadao.

 

Expand player
Pogledajte više