POSLE OVOG PRIZORA 3 DANA NEĆETE SMETI U TOALET! Seo je na WC šolju, a kada se okrenuo, ugledao je nešto zastrašujuće! (FOTO)

Sledeći put će pažljivo gledati kada krene u toalet.

Toalet
Toalet, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Muškarac se uplašio za sopstveni život nakon što je ugledao pitona u WC šolji svoje kuće u Brizbejnu u Australiji.

 

Lovac na zmije Stjuart Lalor primio je hitan poziv na intervenciju oko 6:45 u subotu i u roku 20-ak minuta već je bio u porodičnom domu.

"Pozvali su nas da uklonimo zmiju kako bi u miru nastavili sa svojim poslom. Stavio sam rukavice i gurnuo ruku unutra kako bih izvadio zmiju. Dijamantni pitoni jako su česti u Kvinslendu", rekao je Lalor za Dejli Mejl.

Lalor je dodao kako ipak nije toliko uobičajeno pronaći zmiju u WC šolji i otkrio da se dogode otprilike dva ili tri takva incidenta po sezoni.

"Ljudi misle da pitoni žele da budu samo na suncu, ali se oni mogu pregrejati i tad moraju da traže način da se rashlade", rekao je i dodao da zmije u takvim slučajevima često završe u kućama kroz otvorene kanalizacije.

 

Dijamantni piton, koji može da poraste do 3 metra, najčešća je neotrovna zmija u Kvinslendu. Iako nisu otrovne, njihov ugriz može uzrokovati ozbiljne rane i obilno krvarenje.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi