JEDINSTVENA PONUDE JEDNE KOMPANIJE Promenili ime detetu zbog besplatnog interneta

Kompanija koja nudi internet usluge iz Švajcarske, objavila je nedavno neobičnu ponudu. Svakom roditelju koji promeni ime svom detetu, oni će pokloniti besplatan internet na više godina!. Što su neki roditelji i prihvatili.

Wi-Fi, internet
Wi-Fi, internet, Foto: Shutterstock

Roditelji trebaju da ( što je uslov internet provajdera) detetu daju ime Tvifijus ili Tvifija, a oni će za uzvrat poklonit besplatan internet idućih 18 godina.

Pravila su kako navodi internet provajder jasna
"Jednostavno objavite fotografiju rodnog lista svog deteta. Nakon provere,  kompanija će vam pokloniti 18 godina besplatnog interneta", stoji u ponudi.

Iako je mnogima ova ideja izgledala suludo, dvoje nemenovanih roditelja stvarno su odlučili da iskoriste ovu priliku.

mama, beba, plač, dete
mama, beba, plač, dete, Foto: shutterstock

Anoniman par svojoj novorođenoj kćerki dao je jedno ime koje nije poznato i drugo koje stoji u ponudi firme. Otkrili su da će novac, koji bi inače trošili na internet, štedeti i kupiti svojoj mezimici automobil za 18. rođendan!

"Što sam duže razmišljao o imenu, sve mi se više sviđalo i postalo je stvarno posebno", rekao je otac, dok je majka objasnila kako za nju to ime ima više značenja.

"Za mene, ime Tvifija označava povezanost, jaku vezu. Što više izgovaramo njeno ime, lepše zvuči", rekla je majka.

Šef Tvifija, kompanije koja je objavila ponudu, Filip Foč, obećao je porodici da će im plaćati internet sledećih 18 godina, čak i ako njegova firma u međuvremenu propadne.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi