Proglašena je za najseksi policajku, a sada su joj šefovi postavili ultimatum, ILI - ILI!

Jutarnji list; D.K. | Razbibriga 2018-12-07 15:01:12 2018-12-07 15:01:12

Nemačka policajka Adrijen Kolezar (34) koja je pre dve godine proglašena "najseksi nemačkom policajkom", dobila je ultimatum od nadređenih, a pred nju je stavljen izbor - posao ili društvene mreže.

screenshoot/Instagram

Početkom ove godine dobila je na poslu šest meseci neplaćenog odsustva, a dogovor je bio da se na posao vrati 1. januara 2019. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, u ovih je šest meseci uveseljavala obožavatelje fotografijama u bikinijima s putovanja širom sveta. Kao influenserka počela je i da zarađuje od objava, a obožavatelji su oduševljeni njenim istesanim telom, posebno trbušnim mišićima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

The F R I D A Y boomerang ∞ | Wichtigste Information des heutigen Tages - #nachdemdienstistvordemdienst ?? [SO.] Weiterhin: 1. letzte Nacht war kurz und endete ebenso mitten in der Nacht um 04:30 Uhr ? 2. der heutige Frühdienst ist bereits beendet ??‍♀️ 3. aktuelles Mittagsmahl: Süßkartoffel-Pommes, Hähnchen und Guacamole ? + The Walking Dead 4. WICHTIGSTES Anschlussprogramm -> ? zwingender Mittagsschlaf bis 17:00 Uhr [alles nur für das heutige Abendprogramm nur eben ohne Party ?] 5. Versuch der sportlichen Betätigung ??‍♀️ (Mischmasch + Cardio) 6. D I E N S T ? bis morgen früh 06:00 Uhr [ggf. erfolgt hier doch der Besuch einer P A R T Y nur eben nicht als Gast ?] 7. WOCHENENDE und zwar am Wochenende 8. {wieder Ende.}

A post shared by Adrienne (@adrienne_koleszar) on Nov 10, 2017 at 2:57am PST

- Neću dobijati platu niti bilo kakvu naknadu od policije i države. U ovom periodu živim od ušteđevine i aktivnosti na društvenim mrežama - objasnila je 34-godišnja lepotica u jednom od svojih videa.

U četvrtak je imala zakazan sastanak sa šefom u policiji koji joj je dao ultimatum - u januaru se mora vratiti na posao na puno radno vreme ili da da otkaz. Takva odluka ne čudi previše jer u toj nemačkoj regiji nedostaje policajaca i trenutno popunjavaju čak 1.000 radnih mesta u policiji.

U razgovoru za nemački Bild Kolezar je rekla da bi bila najsretnija kad bi mogla da radi i jedno i drugo, ali da zna da u životu ne može da dobije sve što želi. Svoju konačnu odluku o svojoj karijeri mora doneti do ponedeljka.

Expand player
Pogledajte više