SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI! Profesorka matematike napisala komentar učeniku na kontrolnom! Roditelji traže otkaz zbog brutalnog vređanja dece! (FOTO)

Jedna profesorka matematike razbesnila je oca učenika trećeg razreda do te mere da je otac pokrenuo peticiju kojom je pozivao na njen otkaz.

Škola

Naime, u testu na kojem je profesorka tražila od učenika da reše što više zadataka u tri minuta, dečak je u predviđenom roku odgovorio na 13 od ukupno 60 zadataka. Međutim, kako nije bila impresionirana njegovim rezultatom, profesorka je napisala komentar koji baš i nije pedagoški.

- Apsolutno je jadno da si u tri minuta rešio samo 13 zadataka - napisala je ona.

kontrolni
kontrolni, Foto: Facebook printscreen

Kris Piland, otac školarca, bio je toliko ogorčen ovakvim pristupom da je pokrenuo peticiju za suspendovanje profesorkee i do sada je prikupio više od 15.000 potpisa. Kako se navodi, on smatra da se dete ne može motivisati ovako grubim pristupom, a sa njim se slažu i mnogi drugi koji su peticiju videli na društvenim mrežama.

- Nijedan učitelj nema pravo da piše tako strašne komentare o radu malog deteta - zaključio je jedan korisnik Fejsbuka.

Profesorka je trenutno pod istragom, a direktorka škole Rouz Miniti objasnila je da se radi o kadrovskom pitanju i da će na temelju činjenica i dokaza učiniti ono što je najbolje za učenike, nezavisno od pritisaka sa društvenih mreža.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi