Megan Markl, princ Hari
Profimedia
Megan Markl, princ Hari

Profimedia

Megan Markl, princ Hari, Foto: Profimedia

Princ Hari pojavio se na američkoj televiziji u emisiji "The Late Late Šou sa Džejmsom Korden". Intervju je snimljen nekoliko dana pre nego što je princ Filip hospitalizovan. Vredi napomenuti da je Korden Britanac koji je za svoje usluge dobio Orden Britanskog carstva od kraljice Elizabete II .

Tokom intervjua, princ Hari je rado delio informacije o svom životu u Los Anđelesu. Otkrio je i prilično porodičnih tajni.

Princ Hari je oduševljen svojim sinom

Princ Hari nije krio oduševljenje sinom. Arči će napuniti dve godine u maju. "Veoma je smešan, ima neverovatnu ličnost. Već kombinuje tri ili četiri reči i peva pesme", otkrio je princ Hari. Takođe je otkrio prvu reč koju je Arči izgovorio, koja je bila „ krokodil “.

Ova prinčeva izjava naišla je na veliko interesovanje korisnika Interneta, koji su podsetili da je u junu 2020. časopis „US Vikli“ pomenuo reči koje je izgovorio Arči. To su bili: „mama“, „tata“, „knjiga“ i „pas“. Bilo je kritičnih komentara na Kordenovim društvenim mrežama. Korisnici Interneta su napisali:

"Svi roditelji su uvereni da je njihovo prvo dete veoma bistro i talentovano, ali Hari je predaleko u ovom uverenju"

Princ Hari takođe je otkrio šta je Arči dobio kao božićni poklon od svoje prabake. Ispostavilo se da je Elizabeth II poslala ... kalup za vafle u Los Angeles. Sada cela porodica za doručak jede vafle sa jogurtom, džemom, medom i javorovim sirupom.

„Nisam sasvim siguran da je zdravo, ali Arči voli vafle“, priznao je Hari.

Kako je veče u vili vrednoj 11 miliona dolara?

"Skuvamo Arčijev čaj, a zatim se okupamo, čitamo knjigu i odlazimo u krevet. Silazimo dole. Meg nešto kuva ili naručimo hranu. Vratimo se gore, odemo u krevet, uključimo televizor i gledamo neku utakmicu emisija ili Netfliks “- otkrio je Hari u intervjuu.

Naša preporuka