Bil Gejts
Printscreen youtube
Bil Gejts, Foto: Printscreen youtube

U prethodnih nekoliko meseci čini se da su se brže od koronavirusa širile jedino teorije zavere o njemu. Osim o maskama i sredstvima za dezinfekciju, ceo internet je brujao o vakcinama, čipovima i izmenama u ljudskoj DNK, a ove i slične, sulude, teorije zavere našle su put i do našeg naroda.

Jedan od glavnih krivaca za pandemiju koronavirusa, koju će, navodno, da iskoristi kako bi nam svima ugradio mikročipove pod kožu, po suludim teorijama zavere bio je osnivač Majkrosofta i milijarder Bil Gejts, a šale na njegov račun sada na internetu ima na pretek.

S obzirom na to, jedan Srbin odlučio je da se našali sa Bilom kako bi trebalo da se ponaša sa čipom pod kožom i kakve nuspojave može da očekuje od njega, pa mu je poslao poruku na Instagramu.

- Dobar dan čika Bile, samo da pitam nešto vezano za ovej vakcine što turaš čipovi u nji... Treba li čipovi da se apdejtujev na godišnji nivo ili može da se krekujev? Može li da se iskača napolje dok grmi? Ako me pratite preko nji može li žena da uđe na Gugl maps i da vidi da lokam u kafanu? Lele, mnogo pitanja imam, aj pušti broj telefona pa će te cimnem večeras, da me pozoveš da se ispričamo, nemam mnogo minuti... - pisalo je u poruci.

Poruka ovog Vranjanca (ako je sudeći po stilu pisanja) proširila se društvenim mrežama i nasmejala brojne naše građane.

Nadamo se da ga je čika Bil pozvao i razrešio dileme koje ga muče ili bar pregledao njegovu poruku.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Dragana, Beograd na Vodi

21.12.2020 20:46

Al je smešno crko od dosade.