Venčanje
screenshoot/Instagram
Venčanje

screenshoot/Instagram

Venčanje, Foto: screenshoot/Instagram

Rozalin Ferer i Romel Basko su par sa Filipina u pedesetim godinama. Zajedno su više od 24 godine, izloženi životu na ulicama provincije Pampanga. Par ima šestoro dece, a poslednjih nekoliko godina žive u maloj kolibi.

S obzirom na njihove životne uslove, venčanje je bilo nešto nisu mogli da priušte, jer su jedva sklapali kraj s krajem. Uglavnom zarađuju sakupljanjem sekundarnih sirovina i prodaju, ali je to dovoljno samo da pokriju troškovi hrane za jedan dan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rab4Love Studios (@rab4love)

Međutim, nedavno ih je primetio čovek po imenu Ričard Stranc, vlasnik frizerskog salon u blizini mesta u kojem su živeli Rozalin i Romel.

Nakon što je čuo za njihovu priču i saznao da njih dvoje nisu mogli da priušte venčanje iako su zajedno bili više od 20 godina, čovek je želeo da učini nešto za njih. Pitao je njihove prijatelje da li žele da mu pomognu da pripremi iznenađenje za venčanje i fotografisanje za Rozalin i Romela.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rab4Love Studios (@rab4love)

Nije trebalo dugo da se sve organizuje, a par je doživeo neverovatnu transformaciju i venčanje koje je uključivalo i fotografisanje samo dan pre ovogodišnjeg Dana zaljubljenih. Naravno, njihov brak i dalje nije zvaničan, ali Ričard i njegovi prijatelji spremni su da pomognu tako što će platiti venčanje u crkvi.

Zvanično venčanje trebalo bi da se dogodi nešto kasnije ove godine - a fotografije govore više od reči.