Beba
Shutterstock
beba stopala
Za manje od godinu dana postali roditelji petoro mališana, Foto: Profimedia

Istu sudbinu doživeli su i Endi i Sara Džastis. Ovaj bračni par je više od tri godine pokušavao da osnuje porodicu ali bez uspeha. Nakon što su pokušali sve opcije kako bi Sara ostala trudna, odlučili su se da usvoje dete.

Nedugo nakon toga upoznali su ženu koja je bila spreman da svoju bebu da Džastisovima na usvajanje.

Prvi šok usledio je odmah posle nekoliko nedelja. Kada su svi zajedno otišli kod lekara na kontrolu, saznali su da žena nosi trojke. Sara i Endi bili su van sebe od sreće.

- Nakon sve muke odlučiš da usvojiš bebu i dobiješ tri bebe. Bili smo presrećni. Malo smo se uplašili ali sam Sari rekao 'oduvek si želela puno dece', rekao je Endi.

 

Sve je prošlo po planu i trojke su rođene žive i zdrave, a onda je za ovu porodicu usledilo novo iznenađenje - Sara je saznala da je trudna.

- Nedelju dana nakon što smo dobili trojke, ja sam primetila da se ne osećam dobro. Otišla sam do lekara i saznala sam da sam trudna i da nosim blizance!, rekla je Sara.

Dvočlana porodica Džastis je tako za manje od godinu dana postala sedmočlana. Mami i tati ne pada teško da vode brigu o toliko mališana iako bebe na nedeljnom nivou isprljaju više od 300 pelena.

- Iako je sada naporno, ne bismo ovo menjali ni za šta na svetu. Presrećni smo. Mogli bismo reći da bog ima odličan smisao za humor, kažu Džastisovi.