piramida, piramida u vodi, bermudski trougao
Shutterstock
piramida, piramida u vodi, bermudski trougao

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Da li je ovo vest koju su svi čekali u vezi sa Bermudskim trouglom? Prema okeanografu, tehnologija koja se kvari u okeanu u Bermudskom trouglu donekle je neobična i verovatno nije potekla sa Zemlje.

Iznesene su mnoge teorije da bi se objasnile izvanredne misterije nestalih aviona i brodova: vanzemaljci, ostaci kristala Atlantide, ljudi sa antigravitacijskim oružjem ili vrtlozima.

Čudna magnetna polja i emisije metana iz dna okeana omiljeni su među tehničkim. Vreme (oluje, uragani, cunami, zemljotresi, talasi, struje) i drugi prirodni i ljudski uzroci favorizuju se među skeptičnim istraživačima.

Jedno je sigurno: u proteklom veku Bermudski trougao je "progutao" brodove i avione (od kojih većina nikada nije pronađena, jednostavno su nestali) i odgovoran je za stotine života.

Tehnologija pronađena pod nepreglednim okeanom misterija je savremene nauke. Anomalične strukture smeštene na dubini od 2.000 metara identifikovao je dr Meier, nemački okeanograf i njegov tim koristeći sonarnu opremu.

Meier čvrsto veruje da bi otkrivanje tajnih i čudnih piramidalnih struktura u središtu trougla moglo osvetliti misteriozne nestanke brodova i aviona povezanih sa bermudskim trouglom.

Staklena piramida na dnu "mozga" Nekoliko makedonskih medija izvestilo je senzacionalnu vest da je na području Bermudskog trougla pronađena ogromna staklena piramida, područje Članak vremena koji je odjekivao vestima.

Prema izveštajima, broj misterija oko piramida je nešto na šta niko nije uspeo da odgovori. Kaže se da su piramide smeštene na dubini od oko 2 kilometra napravljene od neke vrste stakla što može biti jedan od glavnih razloga zašto je to područje imalo anomalne nestanke.

Bermudski trougao
Bermudski trougao, Foto: Youtube /Print scren

Kaže se da su američki okeanografi otkrili anomalne strukture pre više od 20 godina, zaključujući da je površina struktura ravna, što sugeriše da su napravljene od neke vrste stakla.

Navodne piramide, koje niko nije uspeo da fotografiše, bile bi tri puta veće od Velike piramide u Gizi. Pretpostavljamo da je na kraju, na čitaocu, da poveruje ili ne u takva misteriozna otkrića.