Mladoženja čekao trudnu mladu pred oltarom, a onda čuo strašne vesti! Plač se prolomio crkvom

Alo.rs/I.L. | Razbibriga 2019-12-11 11:51:52 2019-12-11 11:51:52

Njen verenik, vatrogasac Flavio Gonçalvez koji ju je već čekao pri oltaru, bio je iznenađen kašnjenjem

shutterstock

Trudna mlada preminula je od moždanog udara samo nekoliko minuta pre nego što je trebalo da stigne do oltara, a iza sebe je ostavila tužnog verenika i bebu hitno porođenu carskim rezom.

Medicinska sestra Jessica Guedes iz Brazila bila je šest meseci trudna i naizgled zdrava kad se počela osećati loše u limuzini na putu do crkve u São Paulu u nedelju. Njena porodica prvo je mislila kako pati od teskobe uoči ceremonije nakon što se požalila kako oseća vrtoglavicu i bolove u vratu.

Nisu bili svesni da boluje od preeklampsije, koja će joj uskoro oduzeti život. Lekari su je proglasili mrtvom ubrzo nakon dolaska u bolnicu, prenosi Daily Mail.

Njen verenik, vatrogasac Flavio Gonçalvez koji ju je već čekao pri oltaru, bio je iznenađen kašnjenjem. No u prostoriju je tada uletela rođaka tražeći pomoć nakon što se mlada onesvestila u autu.

„Bio sam zabrinut jer sam je čekao kod oltara i dugo joj je trebalo da dođe. Njena rođakinja dotrčala je i rekla mi je da se onesvestila“, rekao je nesuđeni mladoženja brazilskom magazinu Crescer.

„Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala, no povratila je svest i razgovarala je sa mnom. Rekao sam joj: ‘Draga, ovde sam'“, rekao je Flavio koji je verenici pružio prvu pomoć.

Ona mu je odgovorila da je sve u redu, no da ima jak bol u leđima i vratu. Izvadio ju je iz limuzine i zatražio pomoć od svojih prijatelja vatrogasaca koji su bili tamo kao gosti. 30-godišnjakinja odmah je prevezena u bolnicu, a prema lekarskom izveštaju, doživela je moždani udar zbog preeklampsije i unutarašnjeg krvarenja što je značilo da su hirurzi bili prisiljeni ukloniti joj maternicu.

S obzirom na ozbiljnost slučaja, medicinski tim obavio je hitan carski rez kako bi spasio život bebe i mlade mame, no ona je preminula nakon operacije. Sophia je rođena s 930 grama i 34 cm, na intenzivnoj je, te će u bolnici verovatno ostati barem dva meseca.

Expand player
Pogledajte više