Venčanje, svadba
Printscreen
Venčanje, svadba

Printscreen

Venčanje, svadba, Foto: Printscreen

Jedno od najčudnijih venčanja u Kini dogodilo se 31. marta u kineskoj provinciji Jiangsu u gradu Sudžou. Mama saznala da se njen sin ženi njenom ćerkom.

Čim je videla beleg na ruci, znala je da je to njena davno izgubljena ćerka.

Da venčanja mogu da budu nepredvidiva pokazuje i neverovatna priča jedne majke iz Kine, koja je otkrila da se njen sin ženi njenom davno izgubljenom ćerkom.

Žena je navodno uspela da prepozna ćerku, koju je izgubila pre mnogo godina, na osnovu belega na njenoj ruci i to na dan ceremonije. Žena je mladinim roditeljima postavila jedno od najneugodnijih pitanja ikada: "Jeste li kojim slučajem usvojili svoju ćerku?“

Roditelji mlade su objasnili su joj da su je pronašli pored puta pre više od 20 godina, nakon čega su rešili da je usvoje.

Roditelji su bili totalno šokirani jer je usvajanje bilo porodična tajna. Ali rekli su mladoženjinoj majci da su joj instinkti tačni, ćerka je usvojena. Majka mladoženje odmah je zaplakala tvrdeći da je ona majka i da je preko dvadeset godina tragala za svojom izgubljenom ćerkom.

To i beleg na ruci bili su dovoljan dokaz majci da je pronašla svoju ćerku. Venčanje se na kraju nastavilo jer je njen sin usvojen, što znači da njih dvoje nisu ni u kakvom krvnom srodstvu.

Dakle, postoji li išta u ovoj priči osim neverovatne slučajnosti? Pa, postoji psihološki fenomen poznat pod nazivom Genetska seksualna privlačnost u kojem ljudi koji su se ponovo okupili sa svojom davno izgubljenom braćom i sestrama ili roditeljima često doživljavaju opsesivne emocije zbog svojih novootkrivenih rođaka.

Ali, činjenica da je nevesta bila genetski slična mladoženjinoj majci mogla je imati ulogu u njegovoj privlačnosti prema njoj.

"Privlači nas ono što je poznato“, rekao je psihoterapeut Robi Ludvig za USA Today. 2Kada postoji genetska veza, to se može povećati, posebno ako niste odgajani zajedno“.

Lokalni mediji prenose da je žena odlučila da usvoji sina nakon što je godinama tragala za ćerkom. Mlada je susret sa majkom opisala kao najsrećniji dan u životu, srećniji i od samog venčanja.