panter, tiktok
TikTok pr. sc.
panter, tiktok

TikTok pr. sc.

panter, tiktok, Foto: TikTok pr. sc.

Ponekad nam priroda daje lekcije o tome kako mogu preživeti dve životinje koje bismo mogli smatrati potpuno antagonistima. Poslednjih nedelja korisnici mreža poput TikToka ili Instagrama opčinjeni su pričom o Luni, panteru koji je odgajan sa psom rotvajlerom, a sada su nerazdvojni.

Priča je započela kada je Viktoria , ljubitelj životinja, otkrila da je u sibirskom zoološkom vrtu pantera rodila dete. Na iznenađenje odgovornih za zoološki vrt, majka je odbila svoje čedo, pa su morali da pronađu rešenje za nju.

Viktoria, ljubitelj životinja i specijalista za mačke i egzotične životinje, kupila je Lunu da bi je odgajala kod kuće. Ali, Viktoria je pronašla neočekivanog saveznika u svom psu Venzi , prelepom rotvajleru koji je služio kao Lunin vodič za odrastanje zdrave i slobodne.

Čudan par

Ovaj neobični par prijatelja postao je jedan od virusnih fenomena poslednjih nedelja na mrežama poput TikTok-a. Preko korisnika luna_the_pantera , Viktoria, osoba zadužena za dve životinje, objavljivala je fotografije i video zapise o rastu svog novog ljubimca sa svojim psom Venzom, a korisnici su se zaljubili u čudni par.

Na mnogim njenim video snimcima možete videti Lunu kako pije mleko iz flaše ili se igra sa Venzom kao da je to samo još jedan pas. Na mnogim od ovih video snimaka možemo videti prve susrete između Venze i Lune, gde je mladunče pantera pokazalo da se ne boji psa.

Posle nekoliko meseci, Luna je porasla između naklonosti Viktorije i Venze. Trenutno je poput ove radoznale porodice i dane obično provodi sa Venzom uživajući u snegu i igri, uprkos činjenici da je danas zaista impozantna životinja.

Ova posebna priča o prijateljstvu i ljubavi već je osvojila više od 2,2 miliona pratilaca koje je ispričao TikTok nalog luna_the_pantera.

Pored toga, na njenom Instagram profilu, mala crna pantera je takođe zvezda i već je prati više od 190.000 ljudi koji svakodnevno uživaju u Luninoj evoluciji, njenom prijateljstvu sa Venzom i prilagođavanju na mestu koje obično nije uobičajeno za pantera ovih karakteristika.

Naša preporuka