netflix, netfliks, filmovi, pizza
Shutterstock
netflix, netfliks, filmovi, pizza

Shutterstock

netflix, netfliks, filmovi, pizza, Foto: Shutterstock

Američka kompanija traži nekoga ko će rangirati Netflixove serije i pizzu iz dostave. Ranije ove nedelje kompanija BonusFinder pokrenula je konkurs za pronalazak "profesionalnog Binge Watchera". Kompanija je prethodno raspisala konkurs kako bi platila ljudima da testiraju pljeskavice, sladoled, slatkiše i pitu od bundeve. "Sad smo u potrazi za savršenim kandidatom koji će nas informisati o najboljim Netflixovim serijama i najboljoj pizzi iz dostave kako bi nam svima pomogao u ovim turbulentnim vremenima", stoji u njihovom oglasu.

Pobednik će dobiti 500 dolara, a moraće pogledati i recenzovati tri serije na Netflixu, usput rangirajući i pizze iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netflixu te budžet za pizzu i grickalice. Prema detaljima konkursa, pobednik može odabrati tri serije, među kojima su i Queen's Gambit, Bridgerton, Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer, Cobra Kai.

Da li i vi želite da se prijavite?

 

"Profesionalni Binge Watcher" moraće, između ostaloga, rangirati zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije. I pizze će rangirati po više kriterijuma, od izgleda i ukusa, do odnosa kvaliteta i cene. Prijave traju do 12. februara, a objava pobednika bit će 17. februara.

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!