Igra prestola
Screenshoot Youtube
Igra prestola

Screenshoot Youtube

Igra prestola, Foto: Screenshoot Youtube

Fanove poznate serije je razbesnela vest da se scenario za epizodu "Zvona" (epizoda u kojoj Deneris bez ikakvog razloga spaljuje grad) promenjen u poslednjem trenutku i da su glumci čitali potpuno drugačiji kraj.

Da li vam se dopada kraj "Igre prestola"?

 

Međutim, u tekstu je navedeno da Deneris napada lanisterske vojnike, koji koriste civile kao ljudske štitove. Ovaj koncept je objašnjen u četvrtoj epizodi, svi su sigurni da Sersi može da koristi civile kao ljudske štitove i da tako pobedi, zato što je mislila da će to da spreči Deneris da napadne.

Scenario jasno navodi da je ogroman požar u gradu rezultat eksplozija zelenog plamena, koje je Deneris slučajno pokrenula kada je napada vojnike.

Igra prestola

Screenshoot Youtube

Igra prestola, Foto: Screenshoot Youtube

Fanove su dodatno razbesneli komentari Emilije Klark koja nije imala priliku da vidi kako će scene izgledati. Sve scene je ona snimala sama, svi ostali specijalni efekti su dodati kasnije, tako da nije znala kako će se scena odigrati. U nekoliko intervjua izgledao kao da Emilija opisuje epizodu koju nismo imali prilike da pogledamo.

Takođe, naglasila je u komentarisanom izdanju poslednje epizode, da joj nije bilo jasno zašto je Džon Snou toliko besan na Deni. Nije joj bilo jasno šta je tačno njen lik uradio, zato što je sve izmenjeno u postprodukciji. Saznala je za Denerisinu okrutnost tek kada je pogledala gotovu epizodu pred publikom.

Fanovi smatraju da je priča potpuno izmenjena između snimanja pretposlednje i poslednje epizode. Pretpostavlja se da je izmenjena i sudbina drugih likova, ali još uvek se ne zna na koji način.

Pročitajte još: