Goli muškarci upali u starački dom! Iznenadili bakice za večeru, a one nisu znale gde pre da gledaju (FOTO)

Mirror/K.B. | Razbibriga 2018-10-18 23:23:48 2018-10-18 23:23:48

Bakice su uživale u svojoj večeri.

Mirror

Vlasnici jednog staračkog doma u Velikoj Britaniji odlučili su da razvesele svoje štićenice pa su im priredili veselu večeru tokom koje su ih posluživali goli batleri.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za Mirror su otkrili da ih je na to podstakla želja njihove 89-godišnje stanarke Džoan Korp.

- Kad god bismo je pitali šta želi, odgovorila bi: muškarca. Zato nas ni najmanje nije iznenadilo kad je poželela ovako nešto. Razgovarali smo sa ostalim štićenicima i svi su je podržali.

Batlere smo našli putem interneta i objasnili im kako trebaju da se ponašaju. Za malo bezazlenog flerta nije važno koliko ti je godina - rekla je Kler Martin, koordinatorica aktivnosti u domu.

Na večeri je bilo 23 ljudi, od kojih je 11 štićenika doma, a stare dame pozvale su i svoje ćerke i unuke.

Golišavi batleri koji su na sebi imali samo kecelje i mašnu oko vrata, poslužili su im večeru od tri jela, a zatim su im ponudili opuštajuću masažu, prenosi Index.hr.

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Dol Dženkins, toliko se oduševila golim batlerima da ih je pozvala da se ponovo vrate sledeće godine na proslavu njenog stotog rođendana.

 - Dame su bile jako uzbuđene. Sredile su se za ovu priliku i stalno su se kikotale. Kad su ih pitali da li žele masažu, sve su htele - rekla je Kler.

Expand player
Pogledajte više