PLANETA NIBIRU Evo kako da preživite smak sveta koji je "zakazan" za subotu!

Teoretičari zavere i ljubitelji smaka sveta "zakazali" su za subotu sudar Zemlje sa planetom Nibiru.

Armagedon Smak sveta Kataklizma Zemlja Asteroid
Mojne danas, u nekoj sam frci sa uraganima, Foto: Shutterstock

Ubeđivati ljude koji veruju u ovu sumanutu teoriju u startu je osuđeno na neuspeh.

Ako je neko ubeđen da će nas posred razdeljka opaučiti planeta koju, i pored svih profesionalaca i astronoma amatera koji posmatraju nebo, kao i drugih naučnika, niko živi "nije primetio na vreme", onda je bolje takvima samo odmahnuti rukom i otići dalje. Kao i kada se radi o "zemljoravnopločašima", protivnicima vakcina i drugima koji pre veruju u vudu i slične vradžbine, nego modernu nauku i zdrav razum.

S tim u vezi na internetu se pojavio šaljiv tekst koji "objašnjava" kako da preživite smak sveta, odnosno sudar Zemlje i Nibiru.

Pročitajte ga, slatko ćete se nasmejati.

SAVET BROJ 1:

Kada fitkivna planeta Nibiru omane u svom paklenom planu da uništi jedinu planetu na kojoj u ovom trenutku možemo da živimo, ponašajte se kao da se ništa nije ni desilo i provedite lep vikend.

SAVET BROJ 2:

Pridružite se ostalim teoretičarima zavere koji veruju da ćemo svi pomreti i pratite naredne korake:

Prema paklenom planu, ogromna planeta koja je bila skrivena u dubokim prostranstvima svemira odlučila je da se zakuca u jedinu koju naša vrsta naziva domom.

Pošto će se to, jelte, desiti u subotu, te će sudar planeta pokrenuti čitav niz kataklizmičkih događaja koji će nas sve potamaniti, pronađite utehu u svetim knjigama.

Nažalost, pošto nam je preostalo svega dva dana života, i opcije su se drastično smanjile.

Ipak, prvi korak u preživljavanju smaka sveta jeste da se hitno odselite, najbolje u neku drugu državu. Ako već ne možete na drugu planetu.

Ako, pak, radite za državne organe, ne brinite. Vi ste među odabranima koji će preživeti u masivnom tajnom podzemnom skloništu.

Ukoliko živite na obali, bežite glavom bez obzira. Velika je verovatnoća da će se desiti neki megacunami, koji će zbrisati sve one koji žive u priobalju.

I to sve pod uslovom da "smaknuće sveta" bude postepeno.

Ako se, pak, desi direktan sudar, velika je verovatnoća da ćete veoma brzo, ma gde se sklonili, skončati. Kao i svi ostali.

Dakle, ne brinite. Zloj sudbini nećete pobeći.

Naravno, ako pripadate zdravorazumnoj većini čovečanstva, u subotu ćete verovatno raditi nešto sasvim uobičajeno - odmarati, družiti se s porodicom i prijateljima, ići na pecanje, u kafanu, bioskop...

Ukoliko primetite da tog dana nema nekoga od vaših poznanika, proverite da se nisu sakrili u neku pećinu.

I ne brinite.

Do pravog smaka sveta ostalo je podosta vremena.

 • Korisnik: mr burns from simpsons
  22/09/2017 - 19:43
  mozemo li da pregovaramo sa nibiruancima da pomere da nas opauce u radne dane, da ne moramo da radimo? kud bas za vikend kad sam planirao izlet na golf!
 • Korisnik: Tepa
  22/09/2017 - 16:01
  Kakve sam srece opalice bas u rumu, a da treba da udari u rumu ja bi znao, jer ruma je mali grad i u njemu se sve brzo sazna!
 • Korisnik: Verticall limit
  22/09/2017 - 14:46
  Земља јесте равна плоча.
  • snow @Verticall limit
   22/09/2017 - 15:47
   Ko li zivi na ivici ploce... na cemu li stoji...
 • Korisnik: zokimoki
  22/09/2017 - 08:54
  cim se napijem,posvadjam se sa tenom. Eto ti smak sveta.
 • Korisnik: Vera
  22/09/2017 - 07:44
  Reče Isus svojim učenicima: Pazite, upozoravam vas da će biti puno lažnih proroka koji će vas lagati i obmanjivati i udaljavti od Boga koji će se i lažmo predsetavljati i dolaziti vam u moje ime sakriveni u koži jagnjeta a vukovi su proždrljivi koji će vas plašiti sa poslednjim danima i smakom sveta a to zna samo Otac Nebeski... Koga interesuje smak sveta sve piše u Bibliji ali samo kako će biti a NE i kada.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi