Drugarica je držala u naručju dok nije izdahnula (FOTO)
alo.rs
Džozi Marija
Džozi Marija, Foto: Instagram printscreen/ josimaria

Džozi Maria iz Nemačke, preminula je u 24. godini, tokom odmora sa prijateljima na Grand Kanariji.

Mlada influenserka godinama se borila sa anoreksijom, a samo dan pre smrti, drugarici je saopštila da se jako boji svega. Vest o Džozinoj smrti, podelila je njena drugarica, koja je rekla da je sve vreme držala u naručju, dok nije izdahnula.

Samo nekoliko nedelja pre tragičnog događaja, Džozi je na svom Instagram profilu, ostavila veoma zanimljiv komentar, koji je govorio da ima volju i želju da se izbori sa svojim problemom, ali nažalost nije uspela u tome.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Josi Maria ♡ (@josimariaxx)

 - Ne želim da budem jedna od deset osoba koje preminu od anoreksije. Anoreksija se ne odnosi samo na fizički izgled, ona je u glavi. Ne radi se uvek samo o tome da želite da budete mršavi, tu ima mnogo više: izvedba, potvrda, samokontrola - napisala je na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Josi Maria ♡ (@josimariaxx)

 - Srce me boli. Dan pre sam te držala u rukama, draga Džozi, išle smo u šoping i radovale se Božiću i tvom odmoru. Sledeće noći mirno si zaspala u rukama svoje drugarice. Tvoje malo srce samo je prestalo da kuca- napisala je njena majka.

Pročitajte:

Komentari (1)

Perica

23.12.2020 07:24

Drugim rečima lipsala od gladi. Koji bes je zavladao na zapadu a polako se uvlači i kod nas,neznaju šta će sa sobom pa u cilju da što lepše izgledaju izgladnjuju svoje telo i na kraju crknu. To je bolest mozga.