JAJNICI SU VAM MRTVI Doktori je ubeđivali da neće moći da ima decu, a onda se desilo ČUDO

Rodila je "čudo od deteta".

Gema Ajzeks
Gema Ajzeks , Foto: Printscreen Instagram

Tridesettrogodišnjoj Gemi Ajzeks iz Londona, 2018. godine dijagnostikovan je rak dojke, uprkos tome što nije imala uobičajene simptome. Mukotrpna borba protiv tumora, ostavila je posledice, pa su joj lekari saopštili da zbog njenih "mrtvih" jajnika, neće više moći da ima decu. Međutim, prošle godine dogodilo se čudo.

Gema je bila podvrgnuta radioterapiji i dvostrukoj mastektomiji pre nego što je saznala da ima mutaciju gena BRCA1, što znači da postoji veliki rizik da pored dojki dobije i oboljenje jajnika.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Strongnotskinny (@gemma_isaacs)

- Moj ginekolog me je pregledao i rekao da su mi "jajnici mrtvi", što je bila grozna vest. To je bilo najgore što mi je neko rekao dok sam se lečila - rekla je žena za "Dejli star".

Nakon istraživanja načina za povećavanje plodnosti, Ajzeks je postala veganka u julu 2019. a nov način ishrane smatra krivcem za poboljšanje zdravlja njenog reproduktivnog sistema. Četiri meseca nakon promene ishrane, Gema je otišla na pregled kod svog lekara i dobila obećavajuće vesti.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Strongnotskinny (@gemma_isaacs)

- Rekao je da je ishrana nešto čemu mogu da bude zahvalna, jer nije bilo drugih razloga da se moji jajnici vrate u život - dodala je ona.

Uprkos tome što ju je ginekolog ipak upozorio da se ne nada previše, u avgustu su Gema i njen suprug Deril dobili "čudo od deteta", koje su nazvali Džek Alfi.

Nedugo nakon porođaja, ova majka dvoje dece odlučila je da ukloni jajnike kako bi smanjila svaki budući rizik od raka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi