ULOŽI MALO I ZARADI MILIONE Dodžkoin obara rekorde popularnosti: Ogroman porast vrednosti kriptovalute, a najavili su da će prestići najjači Bitkoin!

Dodžkoin je kripto valuta stvorena za šalu, ali šala nije novac koji možete zaraditi ulaganjem u njega. Cena ovog digitalnog sredstva u poslednje vreme je znatno porasla i ruši nove rekorde. To čini uz odobrenje mnogih popularnih korisnika Interneta koji dodatno podstiču rast

dodžkoin, bitkoin, ilon mask, Foto: Tweeter prin. screen

Dodžkoin se proslavio ove godine prvi put nakon što je Ilon Mask izrazio interesovanje za njega . Digitalni novac, koji je svojevrsni mem za sve ozbiljne projekte , nedavno je postao najprofitabilniji izvor ulaganja. Dovoljno je napomenuti da je u poslednjih 7 dana vrednost ove imovine porasla za 442,5 odsto , a samo danas za preko 36 procenata. Važno je da se ovo dešava u osnovi bez dobrog razloga .

Povećanje cene Dodžkoina uglavnom je zbog njegove popularnosti na društvenim mrežama. Brza kretanja cena nakon tvitova ili postova na Redditu nisu ništa iznenađujuće. I upravo su oni učinili da trenutna tržišna kapitalizacija premaši 51,6 milijardi dolara, što čini Dodžkoin trenutno 5. najvećom kripto valutom na svetu . Tako su se korisnici Interneta počeli pozivati na tu temu, uključujući i gore pomenutog Ilon Maska.

Ljudi koji nameravaju da ulažu u Dodžkoin trebalo bi da preispitaju svoj plan veoma dobro, jer iako su šanse za zaradu velike, tako i gubitak novca. Ova valuta je čisto špekulativna imovina i morate imati na umu.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi