Dodžkoin obara rekorde popularnosti: Ogroman porast vrednosti kriptovalute, a najavili su da će prestići najjači Bitkoin!

Alo.rs/K.Ć | Razbibriga 2021-04-21 10:25:21 2021-04-21 10:25:21

Dodžkoin je kripto valuta stvorena za šalu, ali šala nije novac koji možete zaraditi ulaganjem u njega. Cena ovog digitalnog sredstva u poslednje vreme je znatno porasla i ruši nove rekorde. To čini uz odobrenje mnogih popularnih korisnika Interneta koji dodatno podstiču rast

Tweeter prin. screen

Dodžkoin se proslavio ove godine prvi put nakon što je Ilon Mask izrazio interesovanje za njega . Digitalni novac, koji je svojevrsni mem za sve ozbiljne projekte , nedavno je postao najprofitabilniji izvor ulaganja. Dovoljno je napomenuti da je u poslednjih 7 dana vrednost ove imovine porasla za 442,5 odsto , a samo danas za preko 36 procenata. Važno je da se ovo dešava u osnovi bez dobrog razloga .

Povećanje cene Dodžkoina uglavnom je zbog njegove popularnosti na društvenim mrežama. Brza kretanja cena nakon tvitova ili postova na Redditu nisu ništa iznenađujuće. I upravo su oni učinili da trenutna tržišna kapitalizacija premaši 51,6 milijardi dolara, što čini Dodžkoin trenutno 5. najvećom kripto valutom na svetu . Tako su se korisnici Interneta počeli pozivati na tu temu, uključujući i gore pomenutog Ilon Maska.

Ljudi koji nameravaju da ulažu u Dodžkoin trebalo bi da preispitaju svoj plan veoma dobro, jer iako su šanse za zaradu velike, tako i gubitak novca. Ova valuta je čisto špekulativna imovina i morate imati na umu.

Expand player
Pogledajte više