Bahami, ostrvo, plaža, more
Shutterstock
Bahami, ostrvo, plaža, more

Shutterstock

Bahami, ostrvo, plaža, more, Foto: Shutterstock

Kako biste voleli novi posao s kojim biste morali započeti novi život na egzotičnom ostrvu? Ovo možda zvuči kao nedostižni cilj, ali upravo je to ponuda koja se nedavno dogodila.

Bogata porodica nudi posao paru koji ima iskustva u domaćinstvu. Ovo domaćinstvo je luksuzna rezidencija na privatnom ostrvu na Bahamima. Porodica takođe poseduje velika imanja u američkom gradu Napulju na Floridi , privatnim avionom osiguranim između stanova. Ponuđena plata za par iznosi 90 hiljada funti, što je oko 104 hiljade evra godišnje.

Vikendom ćete imati slobodno

Pogodnosti zaposlenih uključuju smeštaj, zdravstveno osiguranje i preglede kod zubara. Postoje i besplatni vikendi tokom kojih možete uživati u sunčanim plažama, ronjenju na moru ili kupanju s delfinima u okrugu Great Ekuma. Radi se samo od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati.

Četiri kuće na Bahamima

Posao će biti čišćenje, spremanje i održavanje porodičnog imanja na Bahamima i Floridi. Budući da porodica poseduje četiri kuće na Bahamima, svaka sa po četiri spavaće sobe, definitivno vam neće biti dosadno. Zbog toga traže zaista iskusan par koji će postati dugoročni deo njihovog tima, koji brine o njihovim kućama i takođe putuje s njima.

Bahami, ostrvo, plaža, more

Shutterstock

Bahami, ostrvo, plaža, more, Foto: Shutterstock

Luci Čallenger iz regrutne agencije Polo & Tvid rekla je da je ovo prilika koja se može dogoditi samo jednom u životu. Kaže se da je ponuda toliko primamljiva da je bila u iskušenju da se i sama prijavi za to mesto. Međutim, nije jedina koja je bila zainteresovan za ovaj oglas. Agencija je navodno preplavljena vestima zainteresovanih strana koje bi želele da rade na tropskom raju.

Dozvola za rad u SAD

Međutim, postupak odabira još nije započeo, pa je ohrabrila sve potencijalne kandidate da nastave da šalju svoje biografije i propratna pisma. Ako ste zainteresovani za ovaj posao, morate imati radnu dozvolu i vizu za Sjedinjene Države. Međutim, ako sa svojim partnerom ispunite ovaj uslov, možda ćete imati sreće.