Reportaža
Alo!/D. Briza
Reportaža

Alo!/D. Briza

Reportaža, Foto: Alo!/D. Briza

- Ne zna se koja je od nas dve srećnija. Uživam na klupi dok se ona igra. Presrećne smo obe jer smo konačno zajedno napolju - navodi Milka (73).

Bogosav Ćebić

Alo!/D. Briza

Bogosav Ćebić, Foto: Alo!/D. Briza

Na klupi u istom parku zatičemo i Bogosava Ćebića (87) kako uživa na suncu.

- Šetao sam, sad se malo odmaram na klupi. Prilično dobro sam podneo zatvorenost u kući, gledao sam televiziju, igrao sam šah na kompjuteru. Živim sam. Kad je reč o nabavci, imao sam pomoć rođaka i komšija. Inače, navikao sam na svoje društvo iz kluba za stare u Prote Mateje i to mi najviše nedostaje, ali čujemo se telefonom - navodi Ćebić, ekonomista u penziji.

Maja Mišević

Alo!/D. Briza

Maja Mišević, Foto: Alo!/D. Briza

Igrališta su bila puna dece, koja su došla u pratnji roditelja ili baka i deka. Međutim, ni teretana na otvorenom nije bila pusta. Tamo smo zatekli Maju Mišević (29).

- Iz Nemačke sam, a došla sam u januaru. Išla sam u teretanu sve do marta, a onda sam sa treninzima nastavila kod kuće. Joj, jedva sam čekala da izađem na sunce. Ovaj period nije bio nimalo lak za mene jer sam navikla da mogu da izađem kad god hoću. Vikendi su mi najteže padali - kaže Maja.

Reportaža

Alo!/D. Briza

Karadić i Perić Foto: Alo!/D. Briza

Petra Perića i Nemanju Karadžića prekinuli smo dok su trenirali kako bismo i sa njima razmenili pokoju reč.

- Tokom ovog vanrednog stanja nisam trenirao. Iskoristio sam taj period da se odmorim jer inače mnogo radim. Sad kad je ukinuto, a evo i sunce se pojavilo, počeli smo da radimo, da se družimo. Život ide dalje… - navodi Perić, bivši profesionalni bokser, a danas bokserski trener.

Karadžić, koji je inače biznis-analitičar, sa Perićem trenira rekreativno i navodi da se odlično oseća.

Ni bašte kafića u centru grada nisu bile puste, ali nije bilo gužve.

Reportaža

Alo!/D. Briza

Red ispred Zare, Foto: Alo!/D. Briza

Živnula je i Knez Mihailova. Mnogi su se nameračili da odu u šoping, pa su se čak stvorili redovi ispred pojedinih prodavnica. Jedan takav bio je ispred “Zare”. Osim Marine (34), malo ko je bio raspoložen za priču.

- Ma, čoveče, smučile su mi se i knjige i serije, brašno i kvasac, trenerke i helanke. Verujte mi da sam svega željna, a hoću i malo da se osetim kao žena, da se malo sređujem i modiram - kaže Marina uz osmeh.

Reportaža

Alo!/D. Briza

Dragan utanovac sa sinom Foto: Alo!/D. Briza

Međutim, nije šopingovala samo Marina, reporteri “Alo!” su u Knez Mihailovoj zatekli i Dragana Šutanovca sa sinom.