drevna civilizacija, lemurija, anunaki
Shutterstock
drevna civilizacija, lemurija, anunaki

Shutterstock

drevna civilizacija, lemurija, anunaki, Foto: Shutterstock

U ovoj skrivenoj priči od pre više od 10 000 godina, koja se pojavljuje u knjigama poput "Hronike Akakora", izgubljeni kontinenti Lemurija i Atlantida potonuli su zbog nuklearnog rata koji su prouzrokovali sami Anunnakiji koji su uticali da Atlantiđani vladaju. Ovo je pokrenulo svetsku katastrofu, ali bilo je preživelih Lemurijaca i Atlantiđana.

Oba kontinenta bi se mogla naći na površini okeana do pre 10 000 godina. Lemurija bi se nalazila u Tihom okeanu, a Atlantida u Atlantiku.

U "Hronikama Akakora" Karl Bruger tvrdi da su oba kontinenta bila dom dve rase bogova, dve civilizacije naprednije od sadašnje. Došli su u sukob, razvijajući tako rat sa avionima i starim nuklearnim oružjem. Na kraju su oba kontinenta potonula usled ovog katastrofalnog rata.

Citat iz Akakorove knjige

"Sumrak je prekrivao površinu Zemlje. Sunce je i dalje sijalo, ali siva, velika i moćna magla počela je da zaklanja dnevno svetlo ... "

"Čudni znaci pojavljivali su se na nebu. Ukrstilo se crveno sunce i crna staza. Crno, crveno, četiri ugla Zemlje bila su crvena. Dve rase bogova počele su da se raspravljaju ... "

"Spaljivali su svet sunčevom toplotom i pokušavali da crpe energiju jedni od drugih. Reke su promenjene, a promenjene su visina planina i snaga sunca. Bilo je kontinenata koji su bili poplavljeni ... "

Mit o izgubljenom kontinentu

Neke tajnovite hinduističke table koje je pronašao Džejms Čurčvard 1868. godine govore o Lemuriji. On je, zajedno sa prvosveštenikom hrama, protumačio da ploče govore o nestaloj zemlji Mu, u kojoj su živeli Naacales ili Sveta Braća.

izgubljeni kontinenti, mu, karta sveta

Pinterest pr. sc.

izgubljeni kontinenti, mu, karta sveta, Foto: Pinterest pr. sc.

Knjiga JJ Beniteza The Visitors beleži otmicu vanzemaljaca naučnika Daniel V. Fri-a 4. jula 1959. Na brodu su mu vanzemaljci rekli da su njihovi preci živeli u zemlji Mu i da postoji još jedna napredna civilizacija (Atlantida). Atlantidski naučnici "naučili su da se bave atomskom energijom veštije nego što je to slučaj sa vama trenutno". Takođe je spomenuo katastrofu sa oružjem koja je bila neizbežna.

Alternativna istorija Atlanta protiv Lemurjaca: nuklearna katastrofa

Edgar Caice, američki medij, primao je telepatske poruke od Kasiopejinih vanzemaljaca. Njihovi podaci govore da su Atlantiđani živeli od davnina. Putovali su u svemir i čak su imali baze na nekoliko planeta poput Marsa. Pored toga, imali su misterioznu tehnologiju za prikupljanje energije iz kosmosa kroz ogromne kristale.

Različiti doušnici kažu da su Atlantiđani bili napredni i dobroćudni ljudi koji su pali u zlo, dok drugi pretpostavljaju da potiču iz drugog Sunčevog sistema i da su već imali genetiku koja ih je predisponirala da budu hladni i okrutni.

Atlantis

Ovi korumpirani Atlantiđani nazivali su se "Sinovi Belijala" i tu je započeo sukob sa Lemurijom. Pre oko 25 000 godina, ovi Sinovi Belijala počeli su da se prepiru sa Lemurijancima oko toga kako da vladaju Zemljom. Atlantida je želela da vlada svim ostalim plemenima i civilizacijama na svetu.

Lemurija, izgubljeni kontinenti, karta sveta

Pinterest pr. sc.

Lemurija, izgubljeni kontinenti, karta sveta, Foto: Pinterest pr. sc.

Lemurijci su više voleli da se drugi narodi razvijaju sami, pa su im naredili da ih ostave na miru. Ova odluka učinila je da Atlantijski sinovi Beliala žele da ratuju protiv Lemurije, što je kulminiralo planom bombardovanja nuklearnim oružjem.

Zemljine promene i ponovna inicijalizacija civilizacija

To je izazvalo katastrofu, eksplozijom podzemnih gasnih polja. Na kraju je umrlo više od 60 miliona Lemuraca.

Preživeli su se sklonili u Agartu i kasnije napali Atlantidu. Međutim, potonuće tog izgubljenog kontinenta nastalo je više zbog niza prirodnih katastrofa. Zemlja je postala nestabilna kao rezultat prekomernih nuklearnih eksplozija Atlantiđana (zbog toga se Zemljina osa promenila i polovi su počeli da se menjaju).