iglo, prodaja, severni pol
Profimedia.rs
iglo, prodaja, severni pol, Foto: Profimedia.rs

Kada je agent za nekretninu Bradi Rakham, koji radi u kompaniji Palmer & Partners, nedavno je objavio novu ponudu stanova na Internetu, verovatno nije očekivao da će ljudi biti bili zainteresovani za nju. Ovo nije dotrajala zgrada ili lokacija. Rakham je ponudio prodaju snežnih Igla. Pored toga, potencijalni kupci bi morali da plate 285.000 evra.

Ovo je, posebna, satirična reklama, snimljena u gradu Klatton-on-Sea, opisuje kao "sjajnu i idealnu prvu kuću", informiše portal Metro. U ponudama se takođe navodi: „Požurite! Ova ponuda neće dugo trajati. Odlična prilika za kupovinu prelepog igla koja je izgradila lokalna porodica“.

Prema ponudi , iglo, koji će najverovatnije trajati do prvih toplijih dana, ima jednu spavaću sobu i kupatilo. Pored toga, nalazi se na odličnoj adresi - Severni pol-put.

„Mislio sam da bi bilo zabavno staviti takvu ponudu na tržište“, kaže Rakham. Na njegovo sopstveno iznenađenje, zainteresovani su počeli da postavljaju pitanja o igluu od četvrt miliona funti. Međutim, upitno je da li ih zaista zanima kupovina nekretnina ili samo žele da vide i posete pravi iglo.

Ako je neko zaista kupio ponuđeni iglo, trebalo bi da što pre počne da živi u njemu kako bi mogao bar neko vreme uživati. U isto vreme, ovaj potencijalni vlasnik treba da bude sposoban za preživljavanje, jer se u ovom slučaju očigledno ne preporučuje upotreba bilo kog grejanja.

BONUS VIDEO

Naša preporuka