"2021. donosi buru strasti, a jedno je najvažnije da izbegnete"
alo.rs

 

Ciganske karte
Foto: Shutterstock

Preostalo je nekoliko dana do kraja teške prestupne 2020. godine. Pitanje koje svi sebi postavljaju jeste - da li će sledeća godina biti bolja od prethodne?

Ruski tarot majstori su otkrili svoje prognoze, a evo o čemu treba voditi računa u novoj godini. Tarotolog Saona uverava da će 2021. biti dinamična u svim pogledima.

"Ove godine vam definitivno neće biti dosadno. Aktivnost, energija, strast, entuzijazam - glavne su odlike naredne godine. Bićemo skloni odlučnoj akciji, preuzimanju rizika i istrajnosti. S jedne strane, ovo je dobro: pomoću ovih kvaliteta lakše ćemo postići ciljeve i napredovati. S druge strane, postoji rizik da ne procenite dobro svoje kapacitete i ne budete dovoljno uporni na putu do uspeha, što se može okrenuti protiv vas.

Eksplozivni temperament Metalnog bika (koji je simbol 2021) sposoban je da probudi u vama i hiperaktivnost, zbog čega ćete biti previše nervozni, agresiju, sebičnost... Takve emocije se moraju kontrolisati, jer ćete se u jednom trenutku požaliti zbog posledica", rekla je Saona, tarotolog.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Саона Таролог ? (@saona_taro)

U novoj godini, po rečima Saone, posebnu pažnju treba obratiti na tri oblasti - ljubavni život, karijeru i zdravlje.

LJUBAV

"Sa stanovišta romantičnih veza, godina neće biti dosadna, ali neće biti ni najlakša. Sve emocije će biti toliko pojačane da će neke veze postati vrlo burne. Ljubomora će biti prisutna više nego obično i to tokom cele godine. Pokušajte da partneru ne dajete razloge da bude ljubomoran, kao i da sami kontrolišite svoju. Veze 2021. godine mogu pretrpeti značajne promene zbog nestabilnosti godine: u jednom trenutku vaša osećanja prema partneru mogu da se potpuno preokrenu i iz ljubavi pretvore u u netrpeljivost.

KARIJERA

Ni na ovom polju godina neće biti lakša. Ambicija će biti naglašena, tako da će borba za unapređenje biti prilično surova. Ali osnovno na šta treba da obratite pažnju jeste da u tom takmičarskom ratu ne upadnete u zamku svog protivnika, jer se ne bore svi pošteno.

ZDRAVLJE

Zdravlje u godini Metalnog bika biće nestabilno, ali će većim delom zavisiti od nas samih. U ovoj godini postajemo podložni slabostima. Loše navike mogu naneti značajnu štetu zdravlju, pa pokušajte da u svemu budete umereni", zaključila je Saona

Pročitajte: