NAJSREĆNIJA ŽENA NA SVETU Za dva dana dobila pola miliona dolara, a kada vidite kako, pokušaćete i vi! Njoj je uspelo (VIDEO)

Zvaće se sreća. Neko ni jednom u životu ne dobije na lutriji, iako svakodnevno uplaćuje , ova žena je to uspevala dva dana zaredom. Žena iz američkog Ajdaha može da uživa u ogromnoj pobedi. Kada je saznala da je na lutriji osvojila šestocifreni iznos, inije znala šta će od sreće, ali nije ni slutila da će se ponovo radovati u sledećem danu

Novac, devojka, briga, sreća, žena, Foto: Shutterstock, ilustracija

Sreća se nasmešila Orlene Peterson iz Ajdaha. Zahvaljujući dva pobednička listića, na svoj račun dodala je pola miliona dolara. Ali ne odjednom. Prvog dana uspela je da osvoji 200.000 dolara, a već sledećeg dana već je uživala u nagradi od 300.000 dolara. Zaposleni u kompaniji za lutriju iz Idaha tvrde da je šansa za takav dobitak jedna na 282,5 miliona, informiše CNN .

Peterson je svoju srećnu priču započela krajem januara, kada je odlučila da kupi nekoliko listića. U njima je uspela da osvoji 20 dolara, kojima je kupila još jednu. Pokazao se kao dobar korak, jer je novi "remi" doneo Amerikanki 200.000 evra. Sutradan je odlučila da ponovo okuša sreću i otišla je u drugi grad, gde je kupila još jedan remi. Na njeno veliko iznenađenje, osvojila je još veći iznos.

BONUS VIDEO

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi