Srpski ponos na koju hrle domaći i strani turisti, a oni su na najvišem svetskom nivou dočekani

Alo.rs/pressserbia/K.Ć | Razbibriga 2021-03-11 15:04:53 2021-03-11 15:04:53

Stara Planina trenutno je srpski planinski šampion kada je o visini snežnog pokrivača reč, pa tako na stazama ima skoro 80 centimetara snega!

Promo

Stara Planina prva je uvela obavezno testiranje na prisustvo korona virusa za sve svoje goste, redari na stazama revnosno proveravaju da li se sve propisane mere poštuju, a svakoga ko se usudi da na neku od žičara krene bez maske, momentalno udaljavaju sa staze. Dakle, gledanja kroz prste nema! S druge strane, skijaše očekuje potpun ugođaj, staze sređene do perfekcije, dok čekanje u redu za “žicu” ne postoji.

 

Vremenske prilike idu na ruku svima koji vole zimu i zimske sportove, a visina snežnog pokrivača iznosni skoro 80 centimetara. Kako kažu na plnanini, vreme je trnutno idealno, sunčano i sa vrlo malo vetra sa temperaturom u blagom plusu.

JP Stara Planina i hotelski kompleks KROV SRBIJE – SP RESORT trenutno rade po najvišim svetskim standardima, pa je u skladu sa tim i usluga svetska! Higijenske mere, ljubazno osoblje, prostrane sobe, veliki SPA centar, igraonica, ski škola, skijašnica i kuhinja sa pet zvezdica čija jela oduševljavaju i najzahtevnije gurmane i sladokusce.

Naša preporuka

Expand player
Pogledajte više