"KAKO JE DOBAR! MNOGO JE LEP" Srpkinje potpuno odlepile! Sve pohrlile u Grčku! Nakon objavljene vesti im je zapao za oko i sada nemaju MIRA!

Zavladala opšta euforija!

 

Ikarija, Grčka
Grčka, Foto: Profimedia

* Grčka je dobila novog premijera

* Kiriakos Micotakis je na toj funkciji nasledio levičara Aleksisa Ciprasa

* Studirao je na Koledžu u Atini

Grčka je dobila novog premijera, desničara Kiriakosa Micotakisa koji je na toj funkciji nasledio levičara Aleksisa Ciprasa. Micotakis je ubrzo nakon objavljivanja ove vesti zapao za oko Srpkinjama koje uveliko i to pozitivno komentarišu njegov izgled.

TURISTI HRLE, A OVO NE ZNAJU Iz dubina černobiljske šume vreba VELIKA OPASNOST! Klonite se "Kandže" ako vam je ŽIVOT MIO! (VIDEO)

Komplimenti pristižu na Fejsbuk, u "Grčku- grupu za turiste" i ovako glase:
"Kako je dobar! Ove godine idem u Grčku", Muževan", Lep je"....

Opšta euforija zbog grčkog političara, a ni prethodnik Cipras se ne zaboravlja pa neki kažu da je on "bolji mačor".

Kiriakos je mnoge dame podsetio na čuvenog holivudskog glumca Stiva Martina, pa zaključuju kad je "kao on ne može da bude loš".

Ikarija, Grčka
Grčka, Foto: Profimedia

A ko je novi grčki premijer?

Na nedavno održanim izborima stranka Nova demokratija (ND) koju predvodi Micotakis osvojila je 39,8 odsto glasova i imaće 158 od 300 mesta u parlamentu, dok je Ciprasova Siriza dobila 31,5 odsto glasova, odnosno 86 mesta u parlamentu (pre izbora imala je 144 poslanika).

DERU TURISTE NA LETOVANJU Devojčica iz Srbije dobila napad slepog creva! Majka bez reči zbog toga kako su poneli lekari iz Grčke (FOTO)

"Završava se bolan period", poručio je Micotakis (51) koji zavidnu moć ima i na Instagramu sa svojih 74, 9 hiljada pratilaca.

 

Micotakis koji je oženjen Marevom Grabovski, vidite je na slici, i koji je otac troje dece, na čelu Nove demokratije je od 2016. kada je i preuzeo opozicioni blok.

Sin je bivšeg premijera Grčke Konstantinosa Mitsotakisa (njegov mlađi brat bio je ministar spoljnh poslova). Rodio se u Atini, a nakon što je vojna hunta proterala njegovu porodicu živeo je u Turskoj pa u Parizu.

 

U Grčku se sa roditeljima vratio nakon uspostavljanja demokratskog režima.

Premijer ima fantastično obrazovanje. Studirao je na Koledžu u Atini, a zatim je nastavio sa studijama društvenih nauka na Harvardu. Bio je nagrađivani student.

Na Harvardu je završio master studije međunarodnih odnosa, a na Stanfordu postdipomske poslovne studije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Με τη μικρότερη γυναίκα της ζωής μου!! #internationalwomensday

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Otac Sofije, Konstantinosa i Dafni koji zaista ima smešak kao Stiv Martin, pohvalama kojima ga obasipaju žene dobio je jak vetar u leđa.

Pa da vidimo njegov prvi premijerski potez.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi