Split, hrvatsko primorje
Profimedia

 

Split, hrvatsko primorje

Profimedia

Split, hrvatsko primorje, Foto: Profimedia

*Dramatična scena desila se u Splitu

*Najpre se pročulo da se sukob desio između muškarca iz Splita i muškarca iz Francuske

*Nakon objavljivanja detalja slučaja, iz Hrvatske je stigao izveštaj da je počinilac verovatno stranac

 

Split ove godine izgleda baš ne voli turiste, ma odakle oni da dolaze u ovaj grad na Jadranu. Nakon nekoliko premlaćivanja, lokalni meštani su počeli turistima čak i da odgrizaju uši!

Pročitajte još:

Neimenovani mladić iz Splita, neće ostati baš u lepoj uspomeni malo mlađem, takođe, anonimnom muškarcu iz Francuske, nakon što mu je posle kraće rasprave oko toga što mu je gledao devojku, odgrizao deo uha. Nesrećni 20-godišnji Francuz je u društvu obezbeđenja jednog noćnog kluba sačekao kola hitne pomoći, zajedno sa parčetom uha koje se nalazilo na ledu. Prema rečima polcije, u toku je potraga za napadačem.

- Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice, sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. Francuski državljanin je lakše povređen, odgrizena mu je leva resica. Nakon bolničkog lečenja, otpušten je na kućnu negu. Policija sprovodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem - javila je policija.

Oko 15.30 policija je objavila još detalja napada.

- Jutros oko 5 sati na Klaićevoj poljani u Splitu došlo je do sukoba između 20-godišnjeg francuskog državljanina i nepoznate muške osobe. Prema do sada prikupljenim informacijama, radi se najverovatnije o stranom državljaninu, koji se nakon sukoba i povređivanja 20-godišnjeg Francuza udaljio sa mesta događaja. Za njim se traga - objavili su iz policije.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!