crna gora, hotel, sveti stefan, more, grad
Shutterstock
crna gora, hotel, sveti stefan, more, grad, Foto: Shutterstock

Janu velnes ( wellness) hotel, koji predstavlja deo Aman Resorts grupacije, biće otvoren u Crnoj Gori naredne godine, objavili su svetski mediji.

U članku na portalu Globetrender navodi se da će lanac Janu velnes ( wellness) hotela imati fokus na ličnom unapređenju i društvenom povezivanju, a njihovo otvaranje naredne godine predviđeno je još i u Saudijskoj Arabiji i Tokiju.

Iz Nacionalne turističke organizacije saopšteno je da se u članku navodi da se Aman Resorts sprema da dočeka sestrinski lanac hotela Janu, u kojima će glavni cilj biti zdravlje.

U toj grupaciji smatraju da je upravo takva ideja idealna za post-kovid period, poručujući da je zdravlje novo bogatstvo.

Planirano je otvaranje niza sličnih hotela cilj je da ih otvore osam tokom prve decenije, prenosi portal CDM, pozivajući se na Dnevne novine.

Janu Montenegro biće prvi hotel koji će biti i rezidencijalnog karaktera, kako bi omogućio svojim gostima da uživaju u Janu stilu života i na duži period.

“Janu je zasnovan na verovanju da istinski luksuz znači da nikada ne moramo da biramo između ličnog ispunjenja i zadovoljstva. S ovom mišlju, Janu hoteli će imati fokus na stimulaciji uma, tela i duše”, navodi se u saopštenju.

Svaki hotel će imati veliki broj velnes ustanova, inovativnu opremu za teretane i spa tretmane, uz koje će gosti imati u ponudi i energične grupne časove fitnesa i sesije kojima će ojačati svoj um.

Glavni rukovodilac u Amanu Roland Fasel rekao je za britanski Telegraf da Janu hoteli pružaju priliku svojim gostima da rade na spiritualnom i jačanju uma, a u isto vreme imaju priliku, ukoliko žele i da uživaju u življim, društvenijim sadržajima.

Prema Telegrafu (The Telegraph), Janu hoteli će biti veći od Amana, sa do 150 soba, ali sa manjim spavaćim sobama, što će se odraziti i na cene boravka, te će boravak u Janu hotelima biti znatno pristupačniji.

Za poređenje, najveći Aman hotel je u Tokiju, sa 84 sobe.

BONUS VIDEO

Naša preporuka