Luksuzan hotel Adria u samom srcu Budve omogućiće vam odmor za pamćenje!

Alo.rs | Razbibriga 2019-07-31 12:07:35 2019-07-31 12:07:35

Ovaj moderan i elegantan hotel sa 4 zvezdice, u samom srcu Budve, deo je jedinstvenog poslovno-stambenog objekta TQ PLAZA.

Promo

Bilo da želite istražiti Budvu i njeno starogradsko jezgro, sunčati se na peščanim plažama, šetati uz more i degusturati riblje specijalitete u poznatim restoranim duž budvanskog šetališta, provoditi se po noćnim klubovima, šopingovati ili doći u Budvu zbog poslovnih obaveza, hotel Adria je idealno polazište.

Za ugodan boravak, na raspolaganju je 74 superior dvokrevetnih i porodičnih soba, deluks apartmana i luksuzan penthouse na sedmom spratu s impresivnim pogledom na more.

Sve sobe i apartmane odlikuje izuzetan komfor i opremljenost (balkon, besplatan WiFi, kupatilska kozmetika, fen za kosu, bade mantil, papuče, sef, kuvalo za čaj i kafu).

Kulinarski delikatesi gostima su na raspolaganju tokom doručka i večere, koji se služe po principu švedskog stola u glavnom restoranu, a tokom celog dana otvoren je bar i restoran Adria Club sa terasom na kojoj gosti mogu započeti dan kafom i kroasanom, sunčati se uz koktel, osvežiti u džakuziju i probati slastan Adria burger ili pastu sa škampima, a za dezert, nezaobilazan je kolač od maka u toplom sosu od bele čokolade.

 

Expand player
Pogledajte više