ODMOR NA SMARAGDNOM OSTRVU AVIONOM I USLUGOM “SVE UKLJUČENO” Krf za samo 199€

I to nije sve - odmor na omiljenom ostrvu turista iz Srbije može da se plati u deset rata.

Fibula
Fibula, Foto: Promo

Povoljno i dobro - odmor na Krfu za 199€, a u cenu je uključen i prevoz!

Bogata istorija veže srpske turiste za smaragdno ostrvo Jonskog mora, ali razlog zašto svi vole da letuju na Krfu su prekrasne plaže. Ovog leta je agencija “Fibula” priredila iznenađenje – “boomerang” putovanje. Naime, za prvi polazak na ostrvo 15. juna “Fibula” organizuje odlazak autobusom i povratak avionom. Osim prvog, svi ostali polasci su sa avionskim prevozom.

Za period sajma turizma izdvajamo sledeće ponude za “Boomerang” polazak.
Odmor u blizini grada Krfa u prelepom rizortu “Govino bay” koji se nalazi na peščanoj plaži u luksuznim apartmanima (sa Boomerang prevozom) u agenciji “Fibula” košta 199€.

Fibula travel
Fibula travel, Foto: Promo

 Čuven je i Kanal ljubavi u kojem se prave najlepše fotografije, a uz barove čuvenog Sidarija dobija se savršen odmor. Desetodnevni odmor u apartmanima “Taki&Efi” u Sidariju sa “Bomerang” prevozom košta 199€.

Fibula travel
Fibula travel, Foto: Promo

Na jugu Krfa se nalazi Sveti Pavle, jedna od najlepših peščanih plaža koju krasi “plava zastavica”, a tu je i “Fibulin” hotel Nikolas 2*. U ovom prijatnom hotelu deset noćenja sa doručkom, i “boomerang prevoz” za prvi Boomerang polazak košta 199€ po osobi.

Fibula travel
Fibula travel, Foto: Promo

 Za letovanje na Krfu 2020 “Fibula” ima najpovoljnije cene aranžmana sa avionskim prevozom. Odmor sa uslugom “sve uključeno”, avionskim prevozom i aerodromskim taksama košta neverovatnih 399€. 

Fibula travel
Fibula travel, Foto: Promo

Putnici će moći u špicu sezone, u julu i avgustu, da priušte putovanje avionom i uslugu po principu “sve uključeno” po ceni do 430€! Kada se tome doda plaćanje u deset mesečnih rata – jasno je da Krf ovog leta ostrvo snova.

Krf je pravi dragulj Jonskog mora, jer ima prelepe plaže, bujno zelenilo, dobru zabavu, zanimljivu istoriju i nudi zabavu svakom turisti. Krf je kombinacija tradicije i kosmopolitskog načina života, jer nudi manastire i noćni život, muzeje i šoping, kupanje i izlete.

Fibula
Fibula, Foto: Promo

Na Krfu se nalazi toliko spomenika da bi turista mogao svakog dana da poseti po neku znamenitost i da na kraju shvati da je mnogo toga propustio. U sam grad Krf ili Kerkira se zaljubi svaki posetilac, jer su ulice popločane kamenom i u njima se nižu restorani, kafići, taverne, butici, radnje, suvenirnice… Krf je, inače, dobio ime prema nimfi Kerkiri u koju je bio zaljubljen bog mora Posejdon. Osnova grada je stena, a elegantne kuće se nižu I stvaraju prelep prizor u predvečerje. Pošto je dugo bio pod vlašću Venecije sačuvao je italijanski šmek koji je kombinovan sa grčkom tradicijom. U centru je Esplanada, najveći trg na Balkanu.U Esplanadu se uliva čuvena ulica Liston čijem šarmu nije odoleo ni Lorens Darel.

Krf je čuven i po tvrđavi, starom gradu koji je pod zaštitom UNESCO, crkvi Svetog Spiridona koji štiti grad, ali i obližnjem manastiru Paleokastrica i vili Ahilion, u kojoj se poslednja austrougarska carica Sisi zaljubila u lepog Grka.

Krf ima i Akvalend za klince i one koji su željni vodene zabave, dok je gradić Kavos namenjen mladima i onima koji vole divlje zabave, jer se naziva “grčka Ibica”. U Kavosu diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 časa, a najveći broj turista ima od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva, a od grada Krfa udaljeno je 40 kilometara i atraktivan je zbog povoljnih cena.

U toku trajanja sajma turizma agencija Fibula će za letovanje na Krfu avionom obezbediti dodatne popuste.

Fibula
Fibula, Foto: Promo

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi