Eugenia Davitašvili
printscreen/youtube

 

Eugenia Davitašvili

printscreen/youtube

Eugenia Davitašvili, Foto: printscreen/youtube

 

Eugenia Davitašvili bila je najpopularnija vidovnjakinja svih vremena, a u bivšem SSSR-u važila je za fenomen. Poznata je kao ruska isceliteljka, pisac, slikar, vidovnjak i astrolog.

Eugenia je tvrdila da može da izleči rak, slomljene kosti i čoveku produži život iznad 100 godina.

Eugeniu su u Rusiji zvali Džuna, a 2015. godine preminula je u Moskvi i sahranjena je pored svog sina koji je umro 2001. godine.

Njena predskazanja ostala su upamćena kao detaljna i vrlo tačna. U Rusiji je ostala upamćena kao istorijska figura koja nikada neće biti zaboravljena.

Tokom devedesetih godina Džuna je bila rektor Univerziteta aleternativne medicine u Kolombu, a njen život je obavijen velom misterije. Mnogi veruju da je radila za tajnu službu.

Juna je tvrdila da ne samo što može da isceljuje, već može da vidu i vrlo jasnu sliku budućnosti.

 

Ona je za period od 2020. godine do 2025. godine rekla da svet očekuje globalna kataklizma, ali da ne treba da strepimo od Trećeg svetskog rata.

U svetu će biti dosta tenzija, pa iako je rekla da nema potrebe da steprimo od ratnog stanja, Džuna nije porekla mogućnost lokalnih konflikta.

Iako 2020. godina prema njenom mišljenju neće biti ružičasta, Džuna je smatrala da jedino ako se vratimo tradicionalnim vrednostima možemo da doživimo prosperitet.

Samo nekoliko dana pred smrt Džuna je predvidela pet teških godina nakon kojih će ljudi dići svoj glas i nastupiće vreme prosperiteta. Prema njenom mišljenju, pozitivne promene su moguće samo ako svi zajedno učestvujemo u gradnji života.