NIJE VEROVALA SVOJIM OČIMA! Rešila je da proveri ko je Mile parketar u muževljevom telefonu: Kad je otvorila sliku, mogla je samo da sedne i plače!

Preljuba - najčešći kamen spoticanja u ljubavnim odnosima parova, upravo je podignuta na viši nivo.

Devojka, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Nekada, pre ere pametnih telefona, mogli ste mnogo mirnije da švrljate bez preterane bojazni da će vaša prevara biti razotkrivena. Stari mit kaže da su tada muškarci svoje ljubavnice upisivali kao "Pera moler" ili, recimo, "Mile parketar". Koja bi žena posumnjala u taj kontakt u imeniku?

Ovako se u Srbiji sahranjuju zaraženi HIV-om!

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 22.10.2019. 07:12 Oni nemaju pravo na dostojanstvenu sahranu Bunuševačko groblje, Foto: Alo/V. Pešić U Srbiji je u 21. veku Ministarstvo zdravlja pravilnikom regulisalo da se zaraženi HIV-om sahranjuju u crnim plastičnim kesama neočešljani, neokupani i bez garderobe, baš kao što se sahranjuju osobe preminule od kolere, kuge i ebole u svetu.

Međutim, svim tim lažnim vodoinstalaterima, parketarima, automehaničarima i ostalim majstorima je odzvonilo jer su stigli pametni telefoni a na njima i društvene mreže.

Tako sada sumnjičavi partner ili partnerka jednim klikom može da otkrije da li je vodoinstalater iz imenika pravi ili lažni. Ova žena je, na svoju nesreću, otkrila da je Mile parketar jedna senzualna dama.

Ne sumnjamo da je ovo otkriće izazvalo žestoku svađu među supružnicima, a slika je vrlo brzo postala viralna.

EKSKLUZIVNA DOKUMENTA! Detalji tajne operacije iz 1946: Kako su uhapsili Dražu, lozinka za akciju "Učo, stani"!

Pa, ako sumnjate na nešto, proverite sve majstore iz imenika osumnjičene strane, možda se i neprijatno iznenadite.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi