"Imam 600 godina i volim da pijem ljudsku krv"

Alo.rs | Razbibriga 2020-06-27 16:00:57 2020-06-27 16:00:57

Lilit Vempajer (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je čak više od 150 hiljada pratitelja na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit je svoj život posvetila da živi "vampirskim" životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja.

Instagram / lilith_vampyre

- Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe - ispričala je Lilit.

- Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. Ali ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i odatle dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno - kaže Lilit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Whitby on Halloween ????‍♀️ forever wishing I could go back! By @simonblackwoodgallery With @demondazz

A post shared by ?????? (@lilith_vampyre) on May 4, 2020 at 9:20am PDT

 Pomenuta devojka veruje da zapravo ima 600 godina, a i tvrdi kako oseća veliku povezanost s prošlošću.

- Ponekad se osećam prastaro. Uvek me je zanimala istorija i puno se promenilo od tada, ali stari svijet mi je poznat, kao da sam živela u njemu - objašnjava ona.

Takođe je otkrila kako u svom životnom stilu istinski uživa. Najviše joj se sviđa osjećaj slobode i moći, ali i druženja s "drugim vampirima". Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i shvatanje ljudske vrste i života.

Pročitajte još...

 

 

Expand player
Pogledajte više