Marakana, Zvezda - CSKA
Alo!
Marakana, Zvezda - CSKA

Alo!

Marakana, Ilustracija: Alo!

Ideja za promenu naziva našeg najvećeg sportskog objekta pojavila se posle greške u zagrebačkom "Jutarnjem listu", u kojem je nakon prve utakmice crveno-belih u Ligi šampiona protiv Napolija navedeno da je ista odigrana na stadionu "Mitar Mirić". Naime, kako za naš list otkriva izvor iz vrha Crvene zvezde, taj gaf pokrenuo je lavinu...

- Kada u Srbiji kažete "Mitar Mirić", veliki deo stanovnika naše zemlje na prvi mah i ne reaguje, ali ako izgovorite "Tarmi Rićmi", svi zagrme "Ne može nam niko ništaaaa...". Zato smo odlučili da se naš stadion ubuduće, umesto "Rajko Mitić", zove "Koraj Tićmi"! Verujemo da će to, osim snažnog marketinškog efekta, biti i inspiracija za neke nove navijačke pesme koje će momke u crveno-belim dresovima motivisati da postižu još veće uspehe - otkriva naš izvor iz Ljutice Bogdana.

TRAŽI SE!

Nestala "sedmica", nalazaču sledi velika nagrada!

Igre na sreću, loto, brojevi, kockanje

Profimedia.rs

Igre na sreću, loto, brojevi, kockanje, Foto: Profimedia.rs

Lutrija Srbije raspisala je potragu za sedmicom!

Glavna premija u igri na sreću "loto 7/39" nije viđena ni u javnosti, a ne postoje ni verodostojne informacije da se pojavila u bilo kom obliku čak ni inkognito, još od 9. januara ove godine, zbog čega je Lutrija Srbije raspisala potragu za sedmicom.

Kako se navodi u saopštenju Lutrije, "poštenom nalazaču sledi bogata nagrada".

- Mole se punoletni građani Srbije, koji imaju zakonsko pravo da učestvuju u igri na sreću "loto 7/39", da nam javi gde se nalazi popularna "sedmica"! Ista nije viđena još od početka godine, pa smo se zabrinuli da joj se desilo nešto loše. Pošzto, ipak, ne želimo da verujemo u najgori mogući scenario, poštenom nalazaču nudimo bogatu nagradu. U ovom trenutku ona iznosi oko 3.650.000 evra, što je mnogo više u odnosu na onu iz januara, koja je bila 1.725.000 evropskih banknota. Dojave primamo utorkom i petkom - navodi se u saopštenju.

EKSKLUZIVNO!

Ronaldo otkrio za "Alo!" šta je rekao Feliksu Brihu!

Feliks Brih

AP

Feliks Brih, Foto: AP

Prvotimac Juventusa i jedan od najboljih fudbalera današnjice, Portugalac Kristijano Ronaldo, ekskluzivno je otkrio za "Alo!" šta je rekao nemačkom sudiji Feliksu Brihu nakon isključenja u utakmici Lige šampiona između njegovom tima i Valensije!

Brih je, naime, Ronaldu dao direktni crveni karton jer je navodno gurnuo, a potom i pokušao da povuče za kosu defanzivca španskog kluba Murilja.

- Ponavljao sam samo jedno: "Ovo je Juventus, a ne reprezentacija Srbije, nismo u Rusiji i ja nisam Aleksandar Mitrović". Ali on mi je, uz osmeh, odgovorio: "Aha, a ja sam Don Čiko Felipe Kajetano Lopez Martinez i Gonzales". Imam čudan utisak da tom tipu treba kombinacije psihološke pomoći i poveće dioptrije - rekao je za "Alo!" vidno iznervirani Ronaldo.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

m

23.09.2018 07:21

Nisam navijac Ali sto menjati ime za Rajka Sam cuo a ko je ovaj?

Бугарче

23.09.2018 10:37

@m - Шатровачки Рајко Митић