Vladimir Putin
Associated Press
Vladimir Putin

Associated Press

Vladimir Putin, Foto: Associated Press

Putinu će srpski dokumenti biti uručeni 17. januara, prilikom posete Beogradu. Kako za naš list otkriva izvor blizak vlastima, odluka da se Putinu dodeli srpski pasoš bila je „sasvim logična“.

- Ovo je ne znamo koji put da Putin dolazi u Srbiju, a iako Rusima nije potrebna naša viza, biće mu dosta jednostavnije da ulazi u našu zemlju s našim papirima. Lakše će prolaziti carinsku i pasošku kontrolu, između ostalog. Takođe, mislili smo i na širu sliku... Naime, pošto Putin i Rusija imaju dosta problema sa Zapadom, preciznije Evropskom unijom, koja državljanima te zemlje svako malo zabranjuje ulazak, Vladimir Vladimirovič će sa srpskim pasošem moći da putuje do mile volje, pošto mu neće trebati viza za EU. Verujemo da će mu ove olakšice mnogo značiti i da će se iskreno obradovati kada mu, prilikom posete 17. januara, bude uručen srpski pasoš. To, naravno, otvara i brojne druge mogućnosti, poput naše lične karte, s kojom može slobodno da putuje u Republiku Srpsku i Crnu Goru, vozačku dozvolu i dobijanje i drugih srpskih dokumenata - otkriva naš izvor.

POBUNA!

Građani Mitrovice protiv ujedinjenja grada!

Agim Bahtiri, predsednik opštine južna Mitrovica, uporan je u nastojanjima da se taj grad ujedini, što je izazvalo revolt Srba i drugih stanovnika Mitrovice.

Naime, kako javlja dopisnik „Alo!“ iz Sremske Mitrovice, stanovnici tog grada, ali i građani Mačvanske Mitrovice, oštro se protive inicijativi Bahtirija.

- Ma ne pada nam na pamet! Ta ideja ne dolazi u obzir! Neka komotno zaboravi! Ako nastavi s tim glupostima, opasno ćemo se naljutiti, a onda neka se pripazi! Ta njegova ideja o ujedinjenju nije dobro prošla ni na Kosovu, pošto je njihovo ministarstvo uprave i lokalne samouprave odbilo taj zahtev. Da se razumemo: toj njegovoj ideji se u Sremskoj i Mačvanskoj Mitrovici ne protiv samo Srbi već svi stanovnici ovih gradova. Pobogu, pa nama ne pada na pameti ni da ujedinimo naša dva grada, koje takođe spaja most!

OTKRIVAMO!

Evo koliko FSS gubi zbog kazne UEFA!

Reprezentacija Srbije pred meč sa Rumunijom

Alo/M.Metlaš

Reprezentacija Srbije, Foto: Alo/M.Metlaš

UEFA je kaznila Fudbalski savez Srbije zbog, kako se navodi, „rasističkom ispada na utakmici protiv Crne Gore“, pa će naša A selekcija u junu naredne godine dočekati Litvaniju pred praznim tribinama.

Pročitajte još:

Kako otkriva naš izvor iz FSS-a, već je izračunato kolike će gubitke imati naša kuća fudbala zbog te kazne.

- Ovo je nezapamćeno i žalićemo se! Računali smo na tih 500 do 3.000 navijača i ispostavićemo UEFA zahtev za finansijsku odštetu. Ako jedna karta košta u proseku 500 dinara, onda je naš gubitak između 250.000 i milion i po dinara! Zaista skandalozna odluka i težak finansijski udarac - rekao je naš izvor iz FSS-a.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

XXL

23.12.2018 07:27

Haa, u ovoj razbibrigi oko pasoša ko će 'štampati' pasoš - KGB ili Beograd? Ako ga štampa KGB biće - kvalitetniji. Kao što su i 'dolari' štampani za vreme SSSR-a kako bi se podrivala njegova vrednost ali su bili previše dobro falsifikovani da bi se povukli iz opticaja (uglavnom mediji toga vremena su pisali o tome pa i kod nas).

Giska

23.12.2018 10:15

Baš će neko njemu da gleda i lupa pečat u pasoš