Mladen Krstajić
M. Metlaš
Mladen Krstajić

M. Metlaš

Mladen Krstajić, Foto: M. Metlaš

Na Krstajićevom spisku našla su se proverena i slavna imena, koja garantuju visok plasman "orlova", navodi naš izvor iz FSS.

Na spisku su golmani Petar Borota (iz faze dok je igrao za Čelsi), Dragan Pantelić (iz doba kada je branio za Radnički iz Niša) i Ivica Kralj (onaj iz utakmica protiv Njukasla 2003.), igrači odbrane Nemanja Vidić (ne onaj sa SP u Južnoj Africi, daleko bilo), bekovski tandem Predrag Spasić i Vujadin Stanojković (iz perioda Ivice Osima), Dragiša Binić (iz perioda kada je kao od šale mogao da pretrči Karla Luisa i ekipu), Siniša Mihajlović (iz vremena Lacija), kao i provereni Mladen Krstajić (čist nepotizam!). Na sredini terena biće Vladimir Jugović (pre nego što je osedeo), Albert Nađ (onaj koji je 1994. uzeo duplu krunu sa Partizanom), Dragan Džajić (iz bilo kog perioda), Dejan Stanković (isti slučaj), Dragan Stojković Piksi (bilo koji, samo ne onaj iz Olimpika), Saša Ilić (bilo koji, ali barem desetak godina mlađi od ovog), Veljko Paunović (radi ispravljanja istorijske nepravde) i Dejan Rambo Petković (isti slučaj kao i sa Paunovićem, ali još drastičniji). Što se špica tiče, tu su Savo Milošević (objašnjenje nepotrebno), Predrag Mijatović (onaj iz vremena pre prečke!) i Mateja Kežman (pre faze čudnih kartona).

Nezvanično, na spisku če se naći još nekoliko talentovanih fudbalera, a spekuliše se da bi među njima mogli da budu Vladan Lukić (pre meča sa Austrijom u Beču), Miodrag Belodedić (ako mu srede papire), te njima slični igrači po profilu.

POJAČANJE

Posle Britanaca i Amera i Albanci nam šalju „uniformisanog Srbina“

Skenderbeg

Wikipedia

Skenderbeg, Foto: Wikipedia

Nakon američkog pukovnika Nika Dučića, koji je novi komandant baze Bondstil na Kosovu, kao i britanskog potpukovnika Nikole Ilića, novog vojnog atašea Velike Britanije u Beogradu, u našu zemlju stiže još najmanje jedan "strani Srbin" u uniformi, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Naime, u Beograd bi uskoro mogao da stigne i najčuvenij "albanski Srbin", Đurađ Kastriot, poznatiji kao Skenderbeg! Kako otkriva naš izvor blizak vlastima u Tirani, Skenderbeg je posthumno izrazio želju da dođe u zemlju svojih predaka ne bi li, kako se popularno kaže, "relaksirao srpsko-albanske odnose".

- Smatramo ovo dobrom idejom, pa ćemo se potruditi da u što skorijoj budućnosti pošaljemo gospodina Kastriota u Beograd. Još ne znamo na kojoj će funkciji biti, ali verujemo da će njegova pojava u srpskoj prestonici dovesti do smanjenja tenzije među našim državama - otkriva za „Alo!“ izvor iz Tirane.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (1)

Peki

20.05.2018 18:16

Krstajiću, ti, Kokeza i Bunjevčević ste zabili nož u leđa Muslinu. Bog sve vidi.