Otkriveno zašto Mladen Krstajić ostaje selektor Srbije!

M. S. P. | Razbibriga 2018-07-01 00:07:32 2018-07-01 00:07:32

Reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Rusiji zauzevši treće mesto u svojoj grupi i tako postigavši fantastičan uspeh, a zbog čega će Mladen Krstajić ostati na klupi "orlova", saznaje "Alo!" u vrhu Fudbalskog saveza Srbije.

EPA/Armando Babani

Naime, kako otkriva naš izvor iz vrha FSS, Krstajić je sa reprezentacijom Srbije ostvario uspeh koji je malo ko očekivao.

- Da se ne lažemo - da nam je neko pre početka SP to ponudio, prihvatili bismo oberučke! Nije mala stvar ostati nešto više od tri sata duže na SP u odnosu na fudbalsku silu kakva je Nemačka, pa čak i biti treći u svojoj grupi, za razliku od "pancera" koji su zauzeli četvrto mesto u njihovoj! Sve preko toga bilo bi previše i postavilo bi lestvicu previsoko za neke naredne selektore. Pošto je ostvario ovaj nezapamćen uspeh, odlučili smo da Krstajića zadržimo na klupi "orlova" u narednom periodu, s verom da će i dalje beležiti fantastične rezultate poput ovog - otkriva naš izvor.


EKSKLUZIVNO!

Eminem otkrio pod kojim će imenom objaviti posthumni album!

Čuveni reper Eminem obelodanio je pod kojim će imenom, kada jednog dana bude umro, objaviti svoj posthumni album!

Brus Maršal Meters Treći, u muzičkom svetu poznatiji pod umetničkim imenom Eminem, otkrio je da već pravi planove o svojim albumima koji će jednog dana, kada premine, biti objavljeni. Najvažnija odluka bila je, kako je otkrio, njegovo novo ime kojim će ti albumi biti potpisani.

- U prvi mah mi je bilo malo čudno, ali sam onda shvatio da je fora fenomenalna! Naime, moji fanovi iz Srbije predložili su mi ime koje tek treba da objasnim onima u ostatku sveta, ali sam ga odmah prihvatio. Moji posthumni albumi, kada jednog dana dođe do toga, a nadam se da neće skoro, biće potpisani mojim posthumnim umetničkim imenom - (PR)EMINEM - otkrio je slavni reper s osmehom na usnama.

TOOO!

Boban Marjanović pojačava fudbalsku reprezentaciju Srbije!

Proslavljeni košarkaš Boban Marjanović ubuduće će, pored obaveza u tom sportu, nastupati i za fudbalsku reprezentaciju Srbije kada god bude bilo moguće, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Marjanović će igrati na dve pozicije - centralnog odbrambenog igrača i napadača, otkriva naš izvor.

- Ovo Svetko prvenstvo pokazalo je da su prekidi neverovatno važni, a u našem timu je jedini koji je na taj način iskoristio priliku i dao gol bio Aleksandar Mitrović. Zato smo se sa Bobanom dogovorili da ubuduće bude deo fudbalske reprezentacije, pošto verujemo da će svojom visinom izdominirati u napadu i odbrani. Još samo da mu objasnimo da ne sme da koristi ruke, naročito u fazi odbrane, i na konju smo! I to ne onom sa hvataljkama - otkriva naš izvor.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Expand player
Pogledajte više