Ni recept za šljivovicu niste uspeli da ukradete!

M. S. P. | Razbibriga 2016-09-03 21:01:17 2016-09-03 21:01:17

Izjava bivšeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića da je Čedo Čolović, kojeg je BIA uhapsila zbog špijuniranja u korist Hrvatske, eventualno iz Srbije mogao da ukrade recept za leskovačke pljeskavice, naišla je na oštar odgovor iz Nemanjine 11!

Associated Press

Vlada Srbije je u saopštenju navela da „Milanovića očigledno još bole špijunski debakli njegove države iz bliske prošlosti”, među kojima su, između ostalog, otkrivanje Severininog seksi videa sa jahte, provaljivanje odbrane hrvatske vaterpolo reprezentacije, način na koji košarkaši „kockastih” igraju odbranu u poslednjem napadu protivnika za šut za tri poena i drugo.

- Moramo za početak da objasnimo gospodinu Milanoviću da recept za leskovačke pljeskavice jeste državna tajna, pošto su bolje od bilo kog hrvatskog pandana te vrste. Takođe, ni recept za šljivovicu, koji ste ukrali, niste uspeli da maznete u celosti, pa umesto one originalne od 50 gradi pravite neku smešnu brlju. Ako tome dodamo Severinin video, način na koji igraju vaše reprezentacije u raznim sportovima u kojima vas redovno dobijamo i slično, nije ni čudno što ne možete da podnesete tolike poraze - navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Babić: Svaka čast CIA na hvatanju pijuna!

Funkcioner SNS-a Zoran Babić čestitao je CIA na hvatanju hrvatskog pijuna.

Babić je oduševljeno prokomentarisao ovu, kako kaže, sjajnu šahtovsku akaciju.

- Ja, kao veliki poznavalac drevne igre šaht, moram da kažem da je CIA odradila sjajan posao hvatanjem hrvatskog pijuna! I to samo nekoliko trenutaka pre nego što je, kako sam čuo, pokušao da uspe da vazduplohovom pobegne u Hrvatsku! Fantastična akcija, insinuiraću kod predstavnika Republike Srbije Tomislava Nikolića da pripadnike CIA koji su učestvovali u ovoj akaciji odlajkuje nekim visokim orderom. Doduše, nije mi baš najjasnije zašto se Hrvati toliko ljute na nas pošto je posao odradila CIA, kao ni kakve veze ima šaht u odnosima naše dve zemlje, pošto ni mi ni oni nismo u svetskom vrhu tog sporta, ali svejedno - ja sam raspolućen od srećke! - rekao je Babić.

Đaci prvaci dobijaju predmete za emigriranje

Đaci prvaci u Srbiji uskoro će dobiti nove izborne predmete od kojih će zavisiti njihova budućnost, ekskluzivno saznaje „Alo!”!
Prvačići će ubuduće moći da biraju između više stranih jezika, među kojima će osim obaveznog engleskog biti i kineski, nemački, španski, hindu i arapski, kao i geografiju Novog Zelanda, Australije, Nemačke, SAD, Kanade i drugih zemalja u koje će jednog dana emigrirati, te njihove pravne, sociološke i druge osnove.

Ovi predmeti, kako saznajemo, neće biti obavezni, već stvar ličnog izbora, a biće uvršteni u obrazovni program ne bi li se budućim emigrantima olakšalo snalaženje u zemljama u koje odluče da odu.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU

Save

Save

Expand player
Pogledajte više